8 Mart Kadınlar Gününe Özel Kampanyalar Yapan Markalar ve İndirimler Belli Oldu

8 Mart 1857 tarihinde ABD’nin New York kentindeki dokuma fabrikasında çalışan kadınların başlattıkları grev sonucu 129 kadının can vermesi ile sonuçlanan olayların ardından ortaya çıkan Dünya Kadınlar Günü tüm dünyada küresel olarak anılıyor.

8 Mart 1857 tarihinde ABD’nin New York kentindeki dokuma fabrikasında çalışan kadınların başlattıkları grev sonucu 129 kadının can vermesi ile sonuçlanan olayların ardından ortaya çıkan Dünya Kadınlar Günü tüm dünyada küresel olarak anılıyor.

Bir mücadele günü olarak bilinen ve kadınlara özel olan 8 Mart her sene tüm dünyada yürüyüşlerle ve eylemlerle kutlanıyor. 8 Mert Dünya Kadınları gününün klasiklerinden biri haline gelen hediyeler için ise her sene olduğu gibi bu sene de birçok marka ve üründe binlerce kampanya ortaya çıktı. Eşlerine, sevgililerine ya da annelerine hediye almak isteyenler 8 Mart kampanyalarını araştırmaya başladı.

Her sene birçok markanın ürünlerinde çeşitli indirimlere gittiği 8 Mart için bu senede binlerce indirim seçeneği bulunuyor. Teknoloji mağazalarından kozmetik mağazalarına, online alışveriş sitelerinden çiçekçilere binlerce farklı kurum 8 Marta özel kampanyalar ile müşterilerini bekliyor.



Teknoloji Dünyasının 8 Mart İndirimleri Dikkat Çekti, Teknosa ve Media Markt’an Dev İndirimler

Bu sene 8 Mart indirimleri yapan teknoloji mağazaları ön plana çıktı. Teknosa ve Media Markt gibi birçok dev marka kadınlar gününe özel indirim seçenekleri sunmaya başladı. Türkiye’nin en çok tercih edilen teknoloji mağazaları arasında yer alan Teknosa epilasyon aletinden meyve sıkacağına, kahve makinesinden birçok küçük ev aletine kadar binlerce üründe büyük indirimler yapıyor.



Media Markt mağazalarında da telefondan tablete, televizyona kadar binlerce teknolojik üründe kadınlara özel indirimler yer alıyor. Küçük ev aletlerinde, manikür ve pedikür setlerinde, saç bakım malzemelerinden fotoğraf makinesi gibi binlerce üründe kadınlara özel kampanyalar yer alıyor.

Kozmetik Mağazaları ve Çiçekçilerdeki 8 Mart Kampanyaları Yüzleri Güldürdü

Kadınlar Günü’ne özel indirim yapan kozmetik mağazaları da bu sene yüzler güldürdü. Flormar markasında kadınlar gününe özel yüzde 40’a varan indirimler müşterileri bekliyor. Gratis pek çok üründe mart ayının sonuna kadar sürecek indirim ve kampanyalarla dikkat çekerken, değerli takılar da 8 marta özel indirime girdi.



Altınbaş mağazalarında binlerce kolye ve sette mart ayının sonuna kadar kadınlar günü kampanyaları devam edecek. Çiçek Sepeti üzerinden de sevdiklerine çok uygun fiyatlarla çiçek gönderme şansına sahip olan vatandaşlar kadınlar günü indirimleri ile avantajı yakaladı.

Gündem Haberleri