9 Ocak 2021 Tarihli Atama Kararnamesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan İmzaladı, Resmi Gazete'de Yayımladı

9 Ocak 2021 tarihli Resmi Gazete'de atama kararları yayımlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan atama kararları ile Çevre Bakanlığı, Aile Bakanlığı başta olmak üzere çok sayıda kuruma yeni isimler getirildi. İşte yeni atama kararlarına dair tam liste.

9 Ocak 2021 tarihli Resmi Gazete'de atama kararları yayımlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan atama kararları ile Çevre Bakanlığı, Aile Bakanlığı başta olmak üzere çok sayıda kuruma yeni isimler getirildi. İşte yeni atama kararlarına dair tam liste.

9 Ocak 2021 tarihli ve 31359 Sayılı Resmi Gazete'de, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirilen atama kararları yayımlandı. "Cumhurbaşkanlığı Tarafından Yapılan Atamalar Hakkında Kararlar (Karar: 2021/22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48)" kapsamında yayımlanan kararlar ile çok sayıda kurumun önemli birimlerine atamalar yapıldı.



9 OCAK 2021 ATAMA KARARLARI



Cumhurbaşkanı Erdoğan imzalı atama kararlarında; Kişisel Verileri Koruma Kurulu, Adli Tıp Kurumu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ETİ Maden İşletmesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü, TİKA, Milli Eğitim Bakanlığı, Doğu Akdeniz Bölge Kalkınma İdaresi, Tarım ve Orman Bakanlığı, Orman Genel Müdürlüğü, Toprak Mahsülleri Ofisi, Ticaret Bakanlığı, Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü birimlerine atamalar gerçekleştirildi.



Çevre ve Şehirlik Bakanlığı Atamaları



* Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ali Vedat ÇİFTÇİ, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci maddesi gereğince görevden alınmıştır.



* Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Nurettin KUL ALI, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci maddesi gereğince görevden alınmıştır.



* Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğünde açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine, 233 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 8 inci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Yakup GÜLER atanmıştır.



Milli Eğitim Bakanlığı Atamaları



* Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Muammer ÖZTÜRK,



* Karabük İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Nevzat AKBAŞ



Tarım ve Orman Bakanlığı Atamaları



* 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 4 üncü maddeleri gereğince, Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Mustafa AKSU görevden alınmış ve Bakan Yardımcılığına Ayşe Ayşin IŞIKGECE atanmıştır.



Ticaret Bakanlığı Atalamaları



Ticaret Başmüfettişliklerine, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Ticaret Müfettişleri Vehbi GÜNAYDIN, Güngör YILDIRIM, Hamit Can NARTTÜRK, İsmail TÜFEKÇİ, Mustafa Hakan KAŞIKÇI, Mehmet Mustafa GÜL, Zeki VURAL, Salih ÇALAL, Cengiz TURGUT, Ayhan DOĞAN, Alperen KÜÇÜK, Ömer ERTUĞRUL ve Haşan DOĞAN atanmıştır.



CUMHURBAŞKANLIĞI ATAMALARI TAM LİSTE



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bazı bakanlıklara gerçekleştirilen atamaları aktardık. Resmi Gazete'de yayımlanan söz konusu atamatalara ilişkin tüm listeyi aşağıda yer alan bağlantı üzerinden görebilirsiniz.



Resmi Gazete'de yer alan tüm atama listesi için TIKLAYINIZ



Emlak365.com

Gündem Haberleri