A101 Aldın Aldın Kataloğu! Etiketlere Büyük Sürpriz Rakiplerine Mutfak Ürünlerinde Meydan Okudu

A101 24 Mart Aldın Aldın kataloğu. Mutfak ürünlerinde yapılacak indirimleri bir bir ilan eden A101 hangi ürünün kaç TL'den satılacağını açıkladı. A101 indirimleriyle rakiplerine meydan okudu.

En uygun mutfak alışverişini yapmak isteyen vatandaşlar mutfak masrafları için marketlerin indirimlerini takip ediyor. Özellikle BİM, A101, Migros, Tarım Kredi Marketler, TMO, Et ve Süt Kurumu gibi zincir marketlerde yapılan indirimleri takip eden vatandaşlar için haftanın ürünleri de açıklandı.

A101 tarafından uygulanacak indirimler 24 Mart Aldın Aldın kataloğu üzerinden açıklandı. Hangi ürün kaç TL'ye satılacak, en çok indirim yapılan ürünler ve indirimin geçerli olacağı tarih açıklandı.

A101 24 MART PERŞEMBE ALDIN ALDIN KAMPANYASI

A101 Aldın Aldın kampanyası başta mutfak ürünlerinde olsa da elektronik eşya ve hijyen ürünlerinde de indirimler başlatıldı.

Etiket fiyatlarını değiştirecek olan A101 indirimli fiyatlarla satılacak ürünleri raflara koyacak. Stoklarla sınırlı olacak kampanyalarda marketlere gönderilen stoklar tükendiğinde kampanyalı fiyatlar tamamlanacak.

Yeni haftanın kampanyalı ürünlerini merak edenler için zincir marketlerin açıkladığı fiyat tablosunu kalem kalem sizlerle paylaşıyoruz.

A101 aldın aldın kampanyası ile elektronik ürünlerde TV satışı yapacak. Bunun yanında fritöz, bulaşık makinesi, Xiaomi Redmi 9C cep telefonu, bulaşık makinesi, derin dondurucu, elektrikli süpürge satışı yapacak.

Müşteriler indirime çıkarılan tüm mutfak, elektronik ve diğer ürünleri 24 Mart Perşembe sabahından itibaren A101'den alabilirler.

Gündem Haberleri