ABB Başkanı Mansur Yavaş ASKİ Genel Müdürü Erdoğan Öztürk'ü görevden aldı!

Bugün yapılan son dakika açıklaması ile birlikte Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın ASKİ Genel Müdürünü görevden aldığı öğrenildi.

Son günlerde yaşanan yoğun sağanak yağışların ardından Ankara'da peş peşe sel felaketleri yaşanmıştı. Bu sel felaketlerinde maddi olarak büyük hasarlar meydana gelmesi ile birlikte bugün Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan ilk hamle geldi. Gelen bilgilere göre Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Erdoğan Öztürk görevden alındı.

ASKİ GENEL MÜDÜRÜ GÖREVDEN ALNDI!

Geçtiğimiz haftadan bu yana Başkentte devam eden sağanak yağışlar Ankara'da yaşayan vatandaşlara pahalıya mal oldu. Yollar göle dönerken, evleri ve arabaları ise su bastı. Durum bu şekilde olunca da bugün Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan konu ile ilgili ilk işten çıkarım geldi.

Yapılan açıklamalara göre Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Erdoğan Öztürk'ün görevden alındığı öğrenildi.

Görevden almanın yaşanmasının ardından ise en çok merak edilenler arasında yerine gelecek olan ismin kim olacağı yönündeydi. Konu hakkında yapılan açıklamalara göre ASKİ Genel Müdürlüğüne ASKİ Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Işık vekaleten atanacağı öğrenildi.

Gündem Haberleri