ABD'de kan donduran vahşet! Evde 8 kişi ölü bulundu!

ABD’de büyük bir vahşet yaşandı. Utah eyaletinde bir evde 5’i çocuk 8 kişi silahla vurulmuş olarak bulundu.

ABD’de çok büyük bir vahşetin yaşandığı ortaya çıktı. Utah eyaletinde gerçekleşen olayda adeta bir evde katliam yapıldı. Polis tarafından evde yapılan kontrolde 8 kişinin cesedi bulundu. Meydana gelen bu olay ülkenin en önemli gündemi haline geldi. Ölü olarak bulunanların 5’inin çocuk olması ise infial yarattı.

EVDE KATLİAM YAPILDI!

ABD’de bireysel silahlanma ülkenin en önemli sorunu olmaya devam ediyor. Bir süre önce ülkede silahını devlet birimlerine teslim edenlere para ödülü verilmesine dair bir kampanya başlatılmıştı. Ancak ABD’de sık sık gerçekleşen silahlı vahşet olaylarına bir yenisi daha eklendi. Utah eyaletinde kendilerine ulaşılamayan bir ailenin tanıdıkları tarafından polise ihbarda bulunuldu.

İhbarı değerlendiren polisler ailenin evine kontrol için gitti. Evden içerisi giren polisler gözlerine inanamadılar. Evde 8 kişinin cesedine ulaşıldı. Tamamı silahla öldürülenlerin 5’inin ise çocuk olması vahşetin boyutunu oldukça yükseltti. Hemen soruşturmaya başlayan polisler evde kanıt arama çalışması yaptılar.

Polis tarafından yapılan bilgilendirmede vahşet doğrulanırken bölge halkına yönelik herhangi bir tehdit olmadığı bilgisini paylaştı. Olayı kimin gerçekleştirdiğine dair şu anda herhangi bir şüpheli bulunmazken bu vahşetin sorumlularının bulunması için ABD’de şimdiden bir kamuoyu baskısı oluştu.

Olayda hayatını kaybedenlerin kimlik bilgilerine dair herhangi bir açıklama yapılmazken katliamnın neden gerçekleştiğine dair ihtimaller değerlendirmeye alındı. Ailenin yakınlarından bilgi alan polis ekipleri soruşturmaya bu şekilde yön verecek.

Utah Valisi Spencer Cox ise olaya dair bir açıklama yaparak, “Anlamsız bir şiddet ile karşı karşıyayız. Bu durumdan etkilenen herkesin yanında olacağız. Lütfen Enoch topluluğuna dualarında yer verin. Gereken neyse yapılacak ve suçlu veya suçluların toplumla bağı kesilecektir.” dedi.

Gündem Haberleri