Acıbadem Hastanesi Şikâyet Hattı Telefon Numarası Nedir? Acıbadem Hastanesi Müşteri Hizmetleri Hattı

Türkiye'nin en köklü hastaneleri arasında yer alan Acıbadem Hastanesi Mehmet Ali Aydınlar tarafından kurulmuştur.

Acıbadem, 1991 yılında Mehmet Ali Aydınlar tarafından bir semt hastanesi olarak kuruldu. Günümüzde 5 ülkede olmak üzere toplam 22 hastane ve 18 tıp merkezi ile hizmet vermeye devam ediyor. Bünyesinde 3 bin 500 doktor ve 4 bin 500 hemşire olmak üzere yaklaşık 22 bin 500 çalışanıyla hizmet sağlamaktadır. Güncel sağlık teknoloji ve altyapısını takip eden Acıbadem Sağlık grubu çok sayıda kurumuyla önde gelen sağlık kuruluşlarındandır.

JCI akreditasyonu ile belgelendirilmiş sağlık standartlarında hizmet veren Acıbadem Hastanesi uzman ekibiyle hastalarının yanındadır. Acıbadem Hastanesi, Türkiye’de tıp sektörünün gelişmesi vizyonuyla hareket eder. İnsanların yaşam kalitesini arttırmak amacıyla hizmet veren sağlık sektörü öncüsü alanında uzman sağlık çalışanlarıyla hizmet verir. Hasta ve hasta yakınlarının memnuniyetini sağlamak amacıyla en gelişmiş sağlık altyapısıyla tedavi sürecini sürdürür. Sağlık sektöründe meydana gelen yenilikleri takip eden Acıbadem Hastanesi son teknolojik gelişmeler doğrultusunda sağlık hizmeti verir. Uluslararası tıp alanında kabul gören yöntemlerle hizmet sağlayan ekibiyle müşteri memnuniyetini sağlar.

Acıbadem Hastanesi sağlık hizmetleri hastaların görüşlerine her zaman önem verir. Aldığınız sağlık hizmetleri sonrası oluşan şikayetlerinizin giderilmesi için müşteri hizmetleri gece gündüz çalışır. Böyle durumlarda yaşadığınız olumsuz gelişmeleri Acıbadem Hastanesi müşteri hizmetlerine bildirmeniz halinde kısa süre içinde size destek sağlanır. Günün 24 saati hizmet veren müşteri hizmetleri aracılığıyla görüş ve isteklerinizi müşteri hizmetlerine iletebilirsiniz. Acıbadem Hastanesi şikâyet hattı telefon numarası aracılığıyla haftanın 7 günü arayıp sağlık desteği almanız mümkündür.

Acıbadem Hastanesi Şikâyet Hattı Telefon Numarası Nedir?

Acıbadem Hastanesi hakkındaki sorun ve şikayetlerinizi müşteri hizmetlerini arayarak girmeniz mümkündür. Acıbadem Hastanesi şikâyet hattı telefon numarası aracılığıyla yetkililer ile iletişime geçerek sıkıntı yaşadığınız konuları iletip çözüme kavuşturulmasını sağlayabilirsiniz.

• Acıbadem Hastanesi Şikâyet Hattı Telefon Numarası: 444 55 44

Acıbadem Hastanesi Müşteri Hizmetleri Çalışma Saatleri Kaç ile Kaç Arasında?

Acıbadem Hastanesi müşterileri ihtiyacınız olan her zaman diliminde size destek vermek için 7/24 çalışır vaziyette bulunur. Arama yapmak istediğiniz herhangi bir gün ve saatte ihtiyacınız olan konularda hizmet almak için Acıbadem Hastanesi müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz.

• Acıbadem Hastanesi Müşteri Hizmetleri Çalışma Saatleri: 09.00 – 21.00

Acıbadem Hastanesi Çağrı Merkezi Telefon Numarası Nedir?

Acıbadem Hastanesi’ne ulaşmak için 7 gün 24 saat kullanabileceğiniz çağrı merkezi telefon numarası 444 9 724’tür.

Acıbadem Hastanesi Müşteri Hizmetleri Faks Numarası Nedir?

Acıbadem Hastanesi müşteri hizmetlerine ait herhangi bir fax numarası bulunmadığı için iletmek istediğiniz yazılı belgeleri genel merkez aracılığıyla iletmelisiniz. Bu nedenle Acıbadem hastanesine iletmek istediğiniz yazılı belge ve evrakları müşteri hizmetleri ya da genel müdürlüğü arayarak iletmelisiniz.

Acıbadem Hastanesi Müşteri Hizmetleri Genel Müdürlük Telefon Numarası ve Adresi Nedir?

Acıbadem Hastanesi genel müdürlüğü ile yapmak istediğiniz görüşmeleri hem telefonla hem yüz yüze de gerçekleştirebilirsiniz. Acıbadem Hastanesi’nin genel müdürlüğü İstanbul ili Üsküdar ilçesindeki Altunizade bölgesinde yer alır.

• Acıbadem Hastanesi Genel Müdürlük Telefon Numarası: 0 216 544 38 00

• Acıbadem Hastanesi Genel Müdürlük Adresi: Fahrettin Kerim Gökay Caddesi No:49 34662 Altunizade / Üsküdar / İSTANBUL

Acıbadem Hastanesi İnsan Kaynakları İletişim Bilgileri Nelerdir?

Acıbadem Hastanesi insan kaynaklarına ulaşarak hastane bünyesindeki açık pozisyonları öğrenip hayalinizdeki iş başvurusunu kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Yeni mezun ya da deneyimli olmanızın yanı sıra çok sayıda branşın dahil olduğu parlak bir kariyer imkânı sizi bekliyor.

• Acıbadem Hastanesi İnsan Kaynaklar Telefon Numarası: 0 212 304 44 44

Gündem Haberleri