Acun Ilıcalı kendisi duyurdu 2023 Survivor yarışmasının ilk ünlüsü belli oldu duyan şaştı kaldı

Survivor 2023 kadrosu için resmi olarak ilk açıklanan isim belli oldu. Açıklamayı bizzat Acun Ilıcalı kendisi yaparken yarışmaya katılan ilk isim ünlüler kadrosu için ilan edildi. Survivor 2023 ünlüler kadrosu için ilk isim kim oldu?

Ekranların en uzun soluklu yarışmaları arasında yer alan ve her sene izlenme rekorları kıran Survivor yarışması için gözler 2023 kadrosuna çevrilmişti. Her sene olduğu gibi bu sene de Survivor ünlüler ve gönüllüler olmak üzere 2 kadroya ayrılması bekleyen yarışma için Acun Ilıcalı resmi açıklama yaptı ve kadroya katılan ilk ünlüyü resmen duyurdu. 

Bu sene yapılan yarışmanın sadece güce değil aynı zamanda zekaya da dayanacağını ve tüm zamanların en farklı Survivor sezonunu çekeceklerini belirten Acun Ilıcalı büyük yankı uyandırmıştı. Yarışmaya katılan isimler merak konusu olurken pek çok isim gündeme gelmişti. 

ACUN ILICALI DUYURDU SURVİVOR 2023 ÜNLÜLER KADROSU İÇİN İLK ONLA EL SIKIŞTI !

2023 Survivor yarışması hakkında açıklama yana Acun Ilıcalı “Survivor’da bu sene değişiklik yapacağız. Eskiye göre yalnızca fiziksel rekabetin değil, aklın da ön planda olduğu bir format olacak. ‘Benim zekam iyi, parkurda avantaj sağlayabilirim’ denilen bir Survivor’a geçiyoruz şu anda. Biraz Özge Ulusoy, Pascal Nouma tarafını özledim. O dönemdeki yarışma aşırı fiziksel değildi" diyerek ünlülerle ilk yapılan survivor olduğunu söyledi. 

Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile ünlüler kadrosuna ilk katılan ismi Berdan Mardini olarak açıkladı. 

BERDAN MARDİNİ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

1978 Diyarbakır doğumlu olan Berdan Mardini babası memur olduğu için eğitim hayatını farklı şehirlerde sürdürdü. Daha sonra İstanbul'da babasının açtığı tekstil atölyesinde kardeşleri ile çalışmaya başladı. Ancak daha sonra şarkıcı olmaya karar verdi bu alanda kariyer yaptı. 

Gündem Haberleri