'Aday olma' diye bağırmıştı! Kılıçdaroğlu o gençle bir araya geldi!

Kendisine seslendiği için salondan atılan gençle konuşma sonrası bir araya gelen Kemal Kılıçdaroğlu'nun o gençle neler konuşulduğu merak edildi.

Geçtiğimiz günlerde Gençlik Festivali'nde konuşma gerçekleştiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na seyirciler arasında 'aday olma' diye bağıran genç salondan atılmıştı. Kendisine seslendiği için salondan atılan gençle konuşma sonrası bir araya gelen Kemal Kılıçdaroğlu'nun o gençle neler konuşulduğu merak edildi. 

Konuşmasını gerçekleştirdiği sırada seyirciler arasında bulunan bir gencin 'aday olma' şeklinde bağırmasının ardından genç, görevliler tarafından salondan atılmıştı. Kemal Kılıçdaroğlu'na seslendiği için salondan atılan gencin konuşma sonrası yanına giden Kemal Kılıçdaroğlu 'salondan atılmasını doğru bulmuyorum' dedi. Gencin fikrine saygı duyduğunu belirten Kemal Kılıçdaroğlu'nun gencin eğitim hayatını konuştuğu da öğrenildi. 

SALONDAN ATILMIŞTI!

Geçtiğimiz akşam gençlik kolları tarafından düzenlenen "Geleceği Kur" adlı gençlik festivaline katılım sağlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu konuşmasını gerçekleştirdiği sırada seyirciler arasından bir gencin ayağa kalkarak 'aday olma' demesiyle gündeme gelmişti. Kemal Kılıçdaroğlu buna aldırış etmeden konuşmasını gerçekleştirmeye devam ederken genç ismin ağzı kapatılarak susturulmaya çalışılması dikkatlerden kaçmadı. 

Programın ardından kendisine 'aday olma' diyen gençle görüştüğünü dile getiren Kemal Kılıçdaroğlu'nun ardından görüşmeye ilişkin ilk açıklama CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç tarafından geldi. Kılıçdaroğlu'na 'aday olma' şeklinde bağıran Ömer Faruk Berber'le Kılıçdaroğlu'nun görüşmesi hakkında bilgi veren Özkoç sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında "Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, Gençlik Festivalinde kendisini protesto eden, lise öğrencisi Ömer Faruk ile buluştu. Herkesin fikir özgürlüğü olduğunu, her görüşe saygı gösterdiğini söyledi. Demokrasi Kazanacak" ifadelerini kullandı.

Gencin sıcak bir havada ağırlandığı, eğitim hayatından konuşulduğu ve aynı zamanda artık gencin Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına daha sıcak bakabileceğinin belirtildiği ortaya çıktı. 

Gündem Haberleri