Adnan Oktar'a Ait Mal Varlığı Satışa Çıkarıldı!

Hakkında silahlı terör örgütü kurma suçlaması ile soruşturma açılan ve tutuklanan Adnan Oktar'a ait olan eşyalar satışa çıkarıldı. Adnan Oktar Silahlı Terör Örgütü'ne ait olduğu belirlenen ve aralarında inşaat şirketlerinin de yer aldığı 6 şirketin malları satışa çıkarıldı. Detaylar haberimizde...

Kedicikleri ve yaşadığı lüks hayat ile sürekli olarak gündemde kalan Adnan Oktar hakkında yürütülen operasyon kapsamında gözaltına alınmış ve yürütülen operasyona Adnan Oktar Silahlı Terör Örgütü operasyonu adı verilmişti. Yürütülen operasyon kapsamında Adnan Oktar tutuklanmış, mal varlığına da el konulmuştu.

Yürütülen operasyon kapsamında Adnan Oktar Silahlı Terör Örgütüne ait olduğu belirlenen 6 şirket ilan edilmişti. Süreçte bu şirketlere ait olan 6 şirketin sahip olduğu mal varlığı ve eşyalar Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından satışa sunuldu.

ADNAN OKTAR SUÇ ÖRGÜTÜNÜN MALLARI SATIŞA ÇIKTI!

Satışa sunulan malların listesi Tasarruf Mevduat Sigorta Fonu tarafından satışa sunuldu. Adnan Oktar Silahlı Terör Örgütü şirketlerine ait menkul mallar TMSF tarafından ilan edildi. Listede;

CC Tercüme ve Turizm Hizmetleri Dış Tic. LTD. ŞTİ.

Element Yapı İnşaat Dış Tic. Mimarlık LTD. ŞTİ.

Nauıtılıus Tanıtım Sağlık ve Teknoloji Ürünleri Pazarlama LTD. ŞTİ.

Ronin Tanıtım İletişim Yapı İnşaat Taahhüt Dış Tic. LTD. ŞTİ.

Sistem Reklam Tanıtım LTD. ŞTI.

Vardek Duvar Panel Sistemleri LTD. ŞTİ. olmak üzere 6 şirket yer aldı.

Bu şirketlere ait olan mal varlıkları satışa çıkarılırken TMSF tarafından yayımlanan listede Adnan Oktar'a ait olan son derece değerli eşyalar, antika parçalar ve Mac Renzi , Vettriano, Beymen takımlar, Giovanni Pico, Davidoff gömlekler, Daniel Hechter, Benties Versace, Dupy kravatlarda yer aldı. Listede yer alan eşyalar için istekliler TMSF üzerinden 7 Temmuz tarihine kadar teklif verebilecek.

Gündem Haberleri