Adnan Şen 75 Milyon Dolarlık Ultra Lüks Rüya Evi İle Jennifer Lopez İle Komşu Oldu!

Eşi Begüm Şen ile birlikte oğullarını eğitimi için Amerika'ya taşınan Ali Şen'in oğlu Adnan Şen burada müteahhitlik yapmaya başladı.

Eşi Begüm Şen ile birlikte oğullarını eğitimi için Amerika'ya taşınan Ali Şen'in oğlu Adnan Şen burada müteahhitlik yapmaya başladı. Şen'in Bevelry Hills'te yaptırdığı ve Jennifer Lopez ile komşu olduğu ultra lüks evi ise sahip olduğu özellikler ile Amerikan basınına konu olmayı başardı. Detaylar haberimizde...

2017 senesinde oğulları Süha Can'ın eğitimi için Amerika'ya taşınan Adnan - Begüm Şen çifti sahip oldukları ultra lüks ev ile Amerikan basınına haber olmayı başardı.



ADNAN ŞEN AMERİKA'DA MÜTEAHHİT OLDU!



Ali Şen'in oğlu Adnan Şen 2017 yılında taşındığı Amerika Los Angelas'ta müteahhit olarak çalışmaya başladı.



‘Sen Properties’ ismi ile şirket açan Şen Amerika'nın en lüks bölgelerinden biri olan Beverly Hills'te lüks konut üretimi yapıyor. Beverly Hills'te ürettiği lüks konutlarla adından söz ettiren Adnan Şen Amerika'nın en çok izlenen televizyon programlarından birinde konuk oldu.





Amerika'nın en ünlü isimleri ile komşu olan Adnan Şen ve eşi Begüm Şen yapmış oldukları lüks konutlar ile de bölgenin en çok takip edilen müteahhitleri arasına girmeyi başardı.



Adnan Şen son olarak 1021 North Beverly Drive’da inşaat ettiği dev malikane ile günde geldi.





Sahip olduğu ultra lüks özellikleri ile bölgenin açık ara en lüks konutu olarak tanıtımı yapılan malikane 75 milyon dolarlık fiyat etiketi ile satışa sunuldu.



Konutun satışını The Oppenheim Group üstlenirken satışa sunulan ev de Adnan Şen tarafından şu ana kadar satışa sunulan en pahalı ev olarak kayıtlara geçti.



Emlak365.com


Gündem Haberleri