AFAD Kandilli Rasathanesi son dakika deprem haberi: Elazığ'da deprem mi oldu, 17 Ağustos Elazığ depremi şiddeti kaç?

Türkiye 1999 depreminin acılarını anarken güne Elazığ'dan gelen son dakika deprem haberi ile başladı. Elazığ'da deprem mi oldu, kaç şiddetinde, nerede deprem oldu, merkez üssü neresi?

17 Ağustos 1999 Marmara depremi ile kaybedilenler bugün bir kere daha anılırken Türkiye yeni güne yeni bir deprem haberi ile başladı. Pek çok bölgesinin ve büyük yerleşim yerlerinin fay hattı üzerinde yer alması nedeni ile yüksek deprem riski altında yer alan Türkiye'de ne yazık ki her gün yeni bir deprem yaşanmaya devam ediyor. 

Bu depremlerden biri de Elazığ'da meydana geldi. Türkiye'nin deprem riski yüksek olan illeri arasında yer alan Elazığ'da AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından yapılan son dakika açıklaması ile deprem olduğu ilan edildi. İşte depremin merkez üssü ve şiddeti! 

SON DAKİKA, BUGÜN AZ ÖNCE ELAZIĞ'DA DEPREM Mİ OLDU, ELAZIĞ DEPREMİ ŞİDDETİ KAÇ, MERKEZ ÜSSÜ NERESİ?

T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Deprem Dairesi Başkanlığı AFAD resmi internet sitesi üzerinden yapılan son dakika açıklaması ile Elazığ'da deprem olduğu ilan edildi. Yapılan açıklamada depremin merkez üssü Elazığ Kovancılar olarak açıklanırken depremin şiddeti ise 4.0 olarak duyuruldu. 

Kandilli Rasathanesi tarafından geçilen son dakika deprem haberi ile ise depremin şiddeti 3.9 olarak ilan edildi. 

 Gelen ilk bilgilere göre olumsuz bir durum yaşanmazken, depreme uykularında yakalanan kişiler büyük panik yaşadı. 

Gündem Haberleri