AFAD Son Dakika Deprem Açıklaması! Antalya'nın Kemer İlçesi Fena Sallandı!

AFAD deprem Dairesi tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre Antalya'nın Kemer ilçesinde akşam saatlerinde bir deprem meydana geldi.

Türkiye'de orta şiddetli depremler meydana gelmeye ve vatandaşlar bundan dolayı panik içerisinde kalmaya devam ediyorlar. AFAD Deprem Dairesi tarafından yapılan son dakika bilgisine göre Antalya'nın Kemer ilçesinde bir deprem meydana geldi. Depreme dair merak edilen ayrılı bilgiler yine AFAD Deprem Dairesi tarafından kamuoyuna ilan edildi.

AFAD'DAN ANTALYA KEMER DEPREMİ AÇIKLAMASI

AFAD Deprem Dairesi tarafından verilen son dakika bilgilerine göre bu akşam saat 19:43'te Antalya'nın Kemer ilçesinde bir deprem gerçekleşti. Bu depremin 4.6 şiddetinde ölçüldüğü bildirilirken çevre illerden de sarsıntının hissedildiği belirtildi.

Depremin Antalya'nın Kemer ilçesinin merkezine çok yakın bir noktada gerçekleşmesi ve derinliğinin 4,60 km gibi yakın bir katmanda meydana gelmesinden dolayı sarsıntı vatandaşlarca şiddetli bir şekilde hissedildi. Antalya'nın tüm ilçelerinden de aynı şiddette hissedilen deprem kısa süreli bir paniğe de neden oldu. Meydana gelen bu depremin can ve mal kaybı gibi bir sonuç doğrup doğurmadığı da merak edilmeye başlandı.

CAN VE MAL KAYBI VAR MI?

Antalya'nın Kemer ilçesinde gerçekeleşen depremin yıkıcı bir etkisinin olup olmadığı açıklanıyor. Resmi makamlardan yapılan açıklamalara göre depreme dair vatandaşların henüz olumsuz bir ihbarda bulunmadıkları bildirildi. Antalya'da deprem müdahale ekiplerinin hazır durumda bekletildikleri ve olumsuz bir gelişmeye anında müdahale edilebileceği açıklandı.

YENİ DEPREMLER OLUR MU?

Akdeniz Bölgesi'nde orta şiddetli depremler son dönemlerde oldukça sıklıkla meydana geliyor. Bu depremler bir öncü veya artı deprem olarak değerlendirilmezken büyük bir deprem beklentisi bulunmuyor. Konuya dair uzman açıklamalarına göre bölgede yakın bir gelecekte şiddetli ve yıkıcı bir deprem olmasına pek ihtimal verilmiyor. Ancak orta şiddetli depremlerin sürekli olabileceği bildirildi.

Gündem Haberleri