AFAD ve Kandilli son dakika deprem haberi! Hatay ve Antep'te deprem mi oldu, 18 Aralık Gaziantep depremi nerede oldu?

18 Aralık Gaziantep'te deprem mi oldu? Gaziantep deprem ile sarsıldı son dakika deprem haberi verildi. Gaziantep depremi nerede oldu AFAD ve Kandilli son dakika açıklaması yapıldı depremin merkezi ve şiddeti belli oldu!

AFAD ve Kandilli son dakika deprem haberi! Hatay ve Antep'te deprem mi oldu, 18 Aralık Gaziantep depremi nerede oldu? Son dakika haberi geldi Hatay merkezli şiddetli deprem yaşandığı açıklandı. T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürlüğü, Deprem Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklama ile depremin merkez üssünün Hatay olduğu açıklandı. 

SON DAKİKA HATAY DEPREMİ! GAZİANTEP'TE DEPREM Mİ OLDU, MERKEZ ÜSSÜ NERESİ?

AFAD tarafından yapılan son dakika duyurusu ile depremin merkez üssünün Hatay olduğu ilan edildi. Depremin şiddeti 4,8 olarak ilan edilirken depremin yerin 11,67 KM derinliğinde meydana geldiği belirtildi. Depremin merkez üssü Hatay Kırıkhan olduğu belirtilirken deprem Gaziantep başta olmak üzere çok sayıda komşu ilde de son derece sert bir şekilde hissedildi. 

Deprem büyük panik ve korku yaşanmasına neden olurken hem Hatay hem de Gaziantep'te çok sayıda kişinin korku ile evlerinden dışarıya çıktıkları görüldü. Sosyal medyada da yapılan paylaşımlarda yaşanan büyük panik ve korku mesajlara yansırken pek çok kişi depremi daha şiddetli hissettiklerini dile getirdi. Deprem sonrasında ilk bilgilere göre herhangi bir olumsuz durum yaşanmadığı belirtildi. 

Gündem Haberleri