AFAD'dan yeni deprem açıklaması! Kahramanmaraş yine sallandı!

AFAD Deprem Dairesi tarafından bir son dakika açıklaması yapılarak Kahramanmaraş'ta yeni bir deprem olduğu bildirildi. Gerçekleşen depreme dair detayları AFAD kamuoyuna bildirdi. Deprem kaç şiddetinde oldu?

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde gerçekleşen iki büyük deprem felakete neden olmuştu. Bu büyük sarsıntıların ardından bölgede sürekli yeni depremler olmaya devam ediyor. Bu sabah AFAD Deprem Dairesi bir açıklama yaparak yeni bir deprem haberi daha verdi. Deprem yine Kahramanmaraş'ta meydana geldi ve vatandaşlarca da hissedildi. 

AFAD DUYURDU, DEPREM BÖLGESİ YİNE SALLANDI!

AFAD Deprem dairesi tarafından verilen bilgilere göre Kahramanmaraş'ın Göksün ilçesinde bu sabah saat 08:14'te bir deprem meydana geldi. Bu depremin büyüklüğü 4,6 şiddetinde ölçüldü. Depremin derinliğinin ise 7 km olduğu bildirildi. Son deprem yine vatandaşlarca hissedildi ve kısa sürekli bir paniğin yaşanmasına neden olduğu belirtildi. 

ÇEVRE İLLERDEN DE HİSSEDİLDİ!

 AFAD Deprem Dairesi'nin duyurduğu deprem ile alakalı olarak ayrıntılar belli olmaya devam ediyor. Bu sabah gerçekleşen deprem sadece Kahramanmaraş'ta hissedilmedi. Vatandaşlar aynı depremi hafif de olsa Şanlıurfa ve Gaziantep'te de hissettiler. Vatandaşların verdikleri bilgilere göre deprem kısa sürdü ve oluşan panik de hemen sona erdi. 

YIKIM AÇIKLAMASI YAPILMADI!

Deprem bölgesinde gerçekleşen depremlerin yıkıcı bir etkisinin olup olmadığı en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Bu son deprem nedeniyle Kahramanmaraş'ta herhangi bir binanın yıkıldığına dair AFAD açıklama yapmadı. Vatandaşlardan bu konuda olumsuz bir ihbar alınmadığı bildirilirken ekipler saha taraması yaparak ağır hasarlı binaları kontrol etmeye başladılar. 

ARTÇI DEPREMLER SÜRECEK!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen son deprem bilim insanlarınca artçı deprem olarak tanımlandı. Bu depremlerin yaklaşık 1 yıl daha devam edeceği bildirilirken vatandaşların ağır hasarlı binalardan uzak durmaları isteniyor. 

Gündem Haberleri