Ağustos’ta PlayStation Plus’a 8 adet Yakuza oyunu müjdesi! Açıklama geldi…

PlayStation resmi internet sitesinde yayınlanan duyuruda Direktör, İçerik Edinme ve Operasyonlarla ilgili Sony Interactive çalışanı Adam Michel, Ağustos ayında PlayStation Plus’a 8 Yakuza oyunu geleceğini açıkladı. Ayrıca PlayStation Extra üyeleri de gelecek olan 8 adet Yakuza oyununa erişebilecek.

Kazuma Kiryu efsanesi olan ve son oyunu “Yakuza: Like A Dragon” oyununu da içeren ve çok beğenilen Yakuza serisi, Ağustos ayından itibaren PlayStation Plus’a ekleniyor. PlayStation resmi internet sitesinde, Direktör, İçerik Edinme Operasyonlarla ilgili Sony Interactive çalışanı Adam Michel tarafından yapılan açıklamaya göre Sega’nın uzun bir süredir devam eden ve çok beğenilen Yakuza serisi, Ağustos ayından itibaren PlayStation Plus ve Extra abonelerine özel olarak kullanıcılarla buluşacak.

YAKUZA: LIKE A DRAGON

Serinin ilk oyunu Yakuza: Like A Dragon, RPG türünde underdog’dan ejderha seviyeye geçiş deneyimi sunuyor. Tokyo’da düşük rütbeli bir yakuza ailesinin düşük rütbeli üyesi Ichiban Kasuga, işlemediği suç için 18 yıl hizmet edip topluma dönüyor. Yeteneklerini kazanmak ve geliştirmek isteyen Kasuga ile 50 alt hikaye de oyunda yer alıyor.

YAKUZA 0

Serinin ikinci oyuncu Yakuza 0 da 80’li yılların parıltısı ve cazibesine rağmen gelen çöküşü ile Kazuma Kiryu ve serinin müdavimi olan Goro Majima’ya odaklanıyor. Tokyo ve Osaka’da geçen savaşlarla, borç tahsilat işlerinde sorunların ortaya çıkmasıyla oyun benzersiz bir deneyim sunuyor.

YAKUZA KIWAMI

Yakuza Kiwami, serinin 3. oyunu olarak pakette yer alıyor. En iyi arkadaşını kurtarmak için işlemediği suç yüzünden 10 yıl hapis cezasına çarptırılan Kazuma Kiryu’nun Japonya sokaklarındaki macerası merak uyandırıyor.

YAKUZA KIWAMI 2

Yakuza Kiwami 2, doğrudan bir devam filmi ve oyunu olarak Goro Maima’nın oynadığı oynanabilir bir macera ile genişletilerek yeniden yapım muamelesi ile karşılaşıyor. İlk yakuza olaylarından 1 yıl sonra bir suikast ve rakip klanlar arasında barışa aracılık etmek üzere Kansai Ejderhası olarak da bilinen Ryuji Goda, yüzleşmek üzere Kiryu’yu huzurlu bir hayatın içinden çekip çıkarıyor.

2022’NİN İLERİSİNDE GELECEK OYUNLAR

Ayrıca PlayStation Plus’a gelecek oyunlar arasında, 2022’nin gelecek dönemlerinde gelecek olan Yakuza 3 Remastered, Yakuza 4 Remastered, Yakuza 5 Remastered ve Yakuza 6: The Song of Life oyunları yer alıyor.

Gündem Haberleri