Ahmet Davutoğu, Saldırıya Uğrayan Selçuk Özdağ'a Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Telefonda Ne Söylediğini Açıkladı!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın saldırıya uğrayan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'ı telefonla aradığı sırada neler söylediğini açıkladı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın saldırıya uğrayan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'ı telefonla aradığı sırada neler söylediğini açıkladı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Selçuk Özdağ'a yapılan saldırıya ilişkin açıklamalarda bulundu. Büyük bir felaketin son anda önlendiğini söyleyen Ahmet Davutoğlu, “Eğer tedbirli davranılmasaydı bugün geçmiş olsun bile diyemeyenler Selçuk Özdağ çok kıymetli bir siyasetçiydi diyeceklerdi. Çok yakın bir arkdaşımız Cuma namazına giderken kendilerine milliyetçi ve muhafazakar diyen bir iktidarın döneminde 5 kişinin saldırısına uğradı. Bu saldırı kadar bizde üzüntüye neden oldu.” dedi.



SALDIRILAR NORMALLEŞTİ!



Olayları bir bütün olarak değerlendirdiğini söyleyen Ahmet Davutoğlu, “Şimdi bir olaya bakarak değerlendirme yaparsak yanılırız. Bu bizim yakın bir arkadaşımıza yapılan bir saldırı değildir. Ben sürece bakarım. Daha önce Kemal Kılıçdaroğlu linç edilmek istendi. Arkasından Sayın Akşener'in evini basmaya kalktılar. Gazeteciler saldırılarla susturulmak istendi. Saldırının, hakaretin, küfürün normalleştiği bir süreç yaşıyoruz. Bundan büyük endişe duyuyoruz. Bu zihniyet 1970'in zihniyetidir.” ifadelerini kullandı.



ERDOĞAN BİR GEÇMİŞ OLSUN DİYEMİYOR!



Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Devlet Bahçeli'nin 3 gündür sessizliğe bürünmelerini utanç verici olarak yorumlayan Ahmet Davutoğlu, “Bu Türkiye için gerçekten kaygı verici bir durumdur. Sayın Erdoğan bugün Selçuk Özdağ'ı telefonla arıyor ama bir “geçmiş olsun” demiyor. Bu telefon görüşmesinde bir Cumhurbaşkanı olarak “failleri bulacağız, onları cezalandıracağız” da demiyor. Peki ne söylüyor? Cumhurbaşkanı saldırıya uğrayan arkadaşımıza “Selçuk Bey, ne oldu, hayrola...” diyor. Cumhurbaşkanlığı makamında olan birisi ne olduğunu saldırıya uğrayan birisinden mi öğrenir? Umurlarında bile olmamış.” şeklinde konuştu.



ERDOĞAN CİDDİYETSİZ DAVRANDI!



Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı telefon konuşmasının devamını da aktaran Ahmet Davutoğlu, “Bu konuşmanın hemen devamında olayın Ankara'da mı olup olmadığını soruyor. Bakın bunu söyleyen kişi bu ülkenin Cumhurbaşkanı. Düşünebiliyor musunuz ciddiyetsizliğin boyutunu. Konuya dair hiç ilgilenmemiş bile. Selçuk Bey dün AK Parti'de Genel Başkan Yardımcısı'ydı. Sayın Erdoğan güvenerek ona görev veriyordu. Şimdi ise iş tamamen değişti.” dedi.



SELÇUK ÖZDAĞ AK PARTİ'DE OLSA BU SALDIYA TEPKİ BÖYLE Mİ OLURDU?



AK Partililere seslenerek sözlerine son veren Ahmet Davutoğlu, “Muhatemelen Sayın Erdoğan ortağı Sayın Bahçeli'nin tepki göstermesinden çekindiği için Selçuk Özdağ'a bu kadar ilgisiz kalmıştır. Ancak ben AK Partililere seslenmek istiyorum. Bir kıyas yapsınlar. Bu saldırı Selçuk Özdağ'ın AK Parti'de olduğu sırada gerçekleşmiş olsaydı Sayın Erdoğan'ın tavrı böyle mi olurdu?” ifadelerini kullandı.



Emlak365.com

Gündem Haberleri