Ahmet Hakan'dan Dikkat Çeken Çıkış: "Milletvekilleri Koronavirüs Aşısında Öncelikli Olmalı"

Koronavirüs aşısı öncelik listesi tartışmaları yaşanırken Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Ahmet Hakan'dan dikkat çeken bir çıkış geldi.

Koronavirüs aşısı öncelik listesi tartışmaları yaşanırken Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Ahmet Hakan'dan dikkat çeken bir çıkış geldi. Ahmet Hakan bugünkü yazısında milletvekillerinin koronavirüs aşısı öncelik listesinde olmaları gerektiğini dile getirdi.

Türkiye'de koronavirüs aşısı öncelik listesi tartışmaları devam ediyor. Çok sayıda meslek mensubunun aşı öncelik listesinde daha önlerde olmaları gerektiği şeklinde yapılan yorumların ardından en dikkat çekici çıkış Ahmet Hakan'dan geldi.



KORONAVİRÜS AŞISI ÖNCELİK TARTIŞMASI!



Hürriyet Gazetesi'nin tecrübeli köşe yazarı Ahmet Hakan, bugün kaleme aldığı yazısında milletvekillerine de koronavirüs aşı listesinde öncelik tanınması gerektiğini söyledi. Sağlık Bakanlığı şu anda yalnızca Çin'den tedarik edilen aşılar için bir süre önce öncelik listesini belirlemiş ve sağlık çalışanlarından başlayarak koronavirüs aşısı yapılmaya başlanmıştı.



MİLLETVEKİLLERİNE AŞIDA ÖNCELİK TANINMALI!



Ahmet Hakan ise bugünkü yazısında TBMM'de yaklaşık 600 milletvekili bulunduğunu ve bunun çok sınırlı bir rakam olduğu için onlara incelik tanınması gerektiğini yazdı. Bu düşüncesini Ahmet Hakan, “Milletvekilliği sosyalleşmeyi gerektirir, halkla teması gerektirir. Halkla iç içe olmayı ve yakın durmayı gerektirir. Milletvekilleri koronavirüs aşısı oldular iddiaları karşısında ortalığı ayağa kaldıranları anlayamıyorum.” şeklinde kaleme aldı.



NE OLUR MİLLETVEKİLLERİ KORONAVİRÜS AŞISI OLSA?



Yetkililere bir çağrıda bulunan Ahmet Hakan, “Milletvekilleri sosyalleşmeyi en üst seviyede yaşamak zorunda kalıyorlar. Bu sebeple koronavirüs riskli işlerin başında milletvekilliği gelir. Ne olur yani sayıları zaten çok sınırlı olan milletvekillerine aşıda öncelik tanınsa?” dedi.



Emlak365.com

Gündem Haberleri