AK Parti Milletvekili Alpay Özalan İle TİP Milletvekili Barış Atay Sosyal Medyada Birbirlerine Girdiler!

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Barış Atay ile AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan arasında sosyal medya üzerinden tartışma yaşandı.

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Barış Atay ile AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan arasında sosyal medya üzerinden tartışma yaşandı.

Kadıköy'de polislerle olan diyaloğu ile gündeme gelen TİP Milletvekili Barış Atay ile AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan sosyal medya üzerinden tartıştılar.



BARIŞ ATAY İLE ALPAY ÖZALAN SOSYAL MEDYADA BİRBİRLERİNE GİRDİLER!



TİP milletvekili Barış Atay dün Kadıköy'de Boğaziçi Üniversitesi'ndeki olaylara destek vermek amacıyla düzenlenen gösteriyekatıldı. Bu gösteri sırasında Barış Atay ile polisler arasında gerginlik meydana geldi. Bu gerginlik yaygın medya kanalları üzerinden yayınlandı.



Barış Atay'ın polisler ile arasında yaşanan gerginliğin duyulmasının ardından AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan tarafından Atay'a sert tepki geldi. Twitter'da Barış Atayı Hedef alan Alpay Özalan, “Nerede bir provokasyon varsa orada biten çeyrek devrimci Barış Atay, polislerimize saldırmış. Kahraman polislerimize sen nasıl saldırırsın, kendini bilmez hadsiz? 'Ne yaparsam yapayım milletvekilliği zırhı beni korur' diye mi düşünüyorsun? Senin rezilliklerin artık boyu aştı. Haddini bil.” dedi.



DOKUNULMAZLIĞA GÜVENECEK AYIBIM YOK!



Alpay Özalan'ın bu mesajına Barış Atay'dan cevap hemen aynı sertlikte geldi. Barış Atay yayınladığı paylaşımda, “O gençlere böyle fütursuzca, nefretle saldıran kim varsa gücüm yettiğince karşısında olurum. TBMM'de çoğunluk sizin elinizde. Getirin fezlekeyi okutun. Dokunulmazlığa güvenecek ayıbım yok benim. Boş yapma yani tam porsiyon AK Partili.” ifadelerini kullandı.





Alpay Özalan ile Barış Atay arasında sosyal medyada meydana gelen bu gerginlikte her iki ismin takipleri de konuya müdahil olunca çok sert tartışmalar yaşanmaya başlandı. Ancak ikili konuyu daha fazla uzatmayarak büyümesinin önüne geçtiler.



Emlak365.com

Gündem Haberleri