AK Parti'den Darbe İddia ve İmalarına İlişkin Açıklama! TSK'ya Atılan İftira

AK Parti MYK toplantısının ardından yapılan açıklamalarda ele alınan konu başlıklarından bir tanesi de darbe oldu.

AK Parti MYK toplantısının ardından yapılan açıklamalarda ele alınan konu başlıklarından bir tanesi de darbe oldu. Son dönemlerde tartışılan konu başlıklarından olan darbe gündemine ilişkin AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik çok net ifadeler kullandı.

Son dönemlerde bazı siyasilerin sosyal medya paylaşımları nedeniyle darbe imaları gündeme gelmişti.



Hem muhalefet partileri hemde AK Parti tarafından ele alınan konuya ilişkin son açıklama AK Parti Merkezi Yürütme Kurulu toplantısı sonrası geldi. AK Parti Sözcücü Ömer Çelik darbe imalarına ve iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu.



AK PARTİ'DEN DARBE AÇIKLAMASI



Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen toplantının ardından açıklamalarda bulunan Ömer Çelik ele alınan konulara değindi. bu kapsamda toplantının genel içeriğine ilişkin bilgi veren Ömer Çelik kapsamlı bir konuşma gerçekleştirdi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelil konuşmasında özellikle sosyal medyada sıkça konuşulan konulardan biri haline gelen darbe imalarına ilişkin de çok net ifadeler kullandı.



İşte AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in açıklaması;



"Türk Silahlı Kuvvetleri'ne iftira atma şeklinde bir yaklaşım söz konusu. Sürekli olarak darbeyi gündeme getirerek şu anda Suriye'de büyük bir misyon icra eden, Doğu Akdeniz'de hak ve menfaatlerimizi koruyan, Libya'daki durumu yakından izleyen ve terörle mücadeleye katkı veren TSK'ya da atılan bir iftira. Devam ediyorlar, kendi getirdikleri gündemden sonra diyorlar ki darbe tartışmasını gündeme getirip ondan sonra darbeye karşı niye önlem almıyorsunuz diyerek savunma bakanınızı görevden alın diyerek yeniden bir kaos siyaseti oynadıklarını açık ediyorlar. Türkiye'nin bir darbe gündemi yoktur"



Emlak365.com


Gündem Haberleri