AK Parti'den Son Dakika EYT Müjdesi! Çalışmalar Olduğu Açıklandı İşte O İddia

Gazeteci Cem Küçük katıldığı canlı yayında AK Parti'nin EYT konusunda bir çalışma içerisinde olduğunu söyledi. Küçük kapsamlı bir çalışmanın da 3600 ek gösterge için olduğu iddiasında bulundu.

Gazeteci Cem Küçük Habertürk canlı yayınına katıldı. Hülya Hökenek’in sunduğu “Enine Boyuna” programında yer alan Cem Küçük gündemde yer alan iddiaları ele aldı. Siyasi gündemin konuşulduğu programda partilerden elde edilen kulis iddiaları da masaya yatırıldı.

EYT ÜZERİNDE AK PARTİ'DEN ÇALIŞMA VAR

AK Parti'nin çalışmaları üzerine bazı iddialarda bulunan Gazeteci Cem Küçük ilk olarak 3600 ek gösterge konusuna dair bazı iddialarda bulundu.

3600 ek gösterge için tarih veren Küçük 2022 yılını işaret etti. Çalışmaların devam ettiğini söyleyen Cem Küçük, emeklilikte yaşa takılanlar ile ilgili de bir çalışma olduğunu söyledi.

EYT düzenlemesinin çıkıp çıkmayacağına dair Gazeteci Cem Küçük bir bilgisi olmadığını sadece çalışma olduğuna dair bilgi aldığını söyledi.

İşte milyonları ilgilendiren düzenleme konusunda ünlü gazetecinin yapmış olduğu açıklama “Bugün konuştuğum yetkili kişiler, yani bunlar AK Parti’nin önde gelen Cumhurbaşkanımızın yakınındaki etkili kişiler; 3600 ek gösterge hazırlanıyor. Muhtemelen yaza kadar ama sonbahara kalabilir. O gelecek. EYT’de bir çalışma var. Çıkar mı, bilmiyorum ama çalışılıyor.”

Cem Küçük iddiaların kaynağını AK Parti'nin önde gelen isimleri olarak açıklarken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın en yakın isimler olarak nitelendirdi.

Gündem Haberleri