Akbank çalışma (mesai) saatleri: Kaçta açılıyor, kapanıyor? Hafta sonu açık mı?

Akbank çalışma saatleri içerisinde banka ile ilgili işlemlerinizi halledebilirsiniz. Akbank Çalışma Saatleri Kaç ile Kaç Arasında? Hafta sonu açık mı?

Akbank 1948 yılında kurulan özel bir bankadır. Bekir Sapmaz, Hacı Ömer Sabancı, Seyit Tekin, Nuri Has, Ahmet Sapmaz gibi birçok iş insanının desteğinin birleşimiyle kurulmuştur. Bankanın genel merkezi İstanbul şehrinde yer alır. Banka pamuk üreticisi kişilerine finans kaynağı sağlamak amacıyla kurulmuştur.

Akbank bankasının Türkiye bünyesinde yaklaşık 770 tane şubesi bulunmaktadır. Aynı zamanda marka içerisinde 12.000 tane çalışanı mevcuttur. Bankanın şubeleri dışında birçok ekstra faaliyetleri vardır. Bankanın 5.000 adet her alanda ATM’leri bulunur. Aynı zamanda mobil uygulaması ve çağrı merkezi sistemiyle her gün her saat müşterilerine hizmet sağlar. Özel sermayeye sahip bir ticaret bankasıdır. Banka faaliyet gösterdiği ülkeye ait birçok sosyal projeler hayata geçirmiştir. Bankanın yaklaşık pazardaki değeri 94 milyon dolardır. Bu doğrultuda Türkiye'nin en büyük bankası özelliğini taşır. Akbank çalışma saatleri içerisinde banka ile ilgili işlemlerinizi halledebilirsiniz.

Akbank Çalışma Saatleri Kaç ile Kaç Arasında?

Akbank bankası hafta içi belirlenen saatler içerisinde bağlı bulunduğu bölgedeki topluma hizmet verir. Haftanın 5 iş günü içerisinde banka çalışma faaliyetini gösterir. Banka sabah, öğle ve akşam olmak üzere faaliyet göstermektedir. Bazı sebepler halinde bankalar hafta içi de çalışmayabilir. Bu sebepler Ramazan Bayramı, Kurban Bayramı gibi günlerin hafta içine denk gelmesi halinde bankalar bu durumda hizmet vermemektedir. Özel günlerin dışında banka ile ilgili bir sebep olması halinde de istisnalar olabilir.  Öğle arası içerisinde belirli bir saat süresinde çalışanlar için dinlenme, yemek yeme gibi ihtiyaçlar için süresi vardır. Akbank mesai saatleri:

·         Sabah Açılışı: 09.00

·         Öğle Tatili: 12.30 ile 13.30

·         Akşam Kapanışı: 17.30

Akbank Cumartesi Kaça Kadar Açık?

Akbank şubeleri hafta sonu çalışmamaktadır. Bankalar hafta içi hizmet vermektedir. Haftanın sonu ise hiçbir banka hizmet vermemektedir. Ancak bankanın internet üzerinden faaliyetleri hafta sonu faaliyettedir. Kişiler isterse hafta sonu bankanın uygulaması ile işlemlerini halledebilir. Akbank cumartesi çalışma saatleri kapsamında bankanın hafta sonu çalışma faaliyeti yoktur. Kişi hafta sonu ancak bankanın oluşturduğu dijital ortam olan mobil uygulaması ile bazı işlemlerini yapabilir. İnternet dışında telefondan bankanın haftanın her günü hizmet veren müşteri hizmetlerini de arayarak belirli işlemini yapabilir. Her işlem internet veya telefondan arama yoluyla gerçekleşmeyebilir.

Akbank Pazar Günü Açık Mı?

Akbank pazar çalışma saatleri mevcut değildir. Bankaya ait şubeler hafta sonu açık değildir. Hafta içi hizmet sağlamaktadır. Bankanın müşteri hizmetleri numarası haftanın her günü hizmet vermektedir. Haftanın sonu bankanın mobil uygulaması daha çok faaliyettedir. Kişiler hafta sonu işlemleri için bankanın mobil uygulamasından hesap oluşturarak işlemlerini yapabilir. Aynı zamanda bankaya ait ATM'ler ile işlemler gerçekleştirebilir.

Akbank Bayramlarda Açık Mı?

Akbank bayramda çalışma saatleri tatil olması nedeniyle hizmet vermemektedir. Akbank bankası ve bankaya ait diğer şubeler resmî tatil ve dini bayramlarda faaliyet göstermezler. Ramazan Bayramı, Kurban Bayramı ve 1 Mayıs, 23 Nisan, 29 Ekim gibi özel günlerde bankalar kapalıdır. Banka işlemleri için kişiler bayramlarda bankaya ait mobil uygulamadan gerekli işlemleri yapabilir. Kişi aynı zamanda bankanın çağrı merkezi iletişim numarasını arayarak sorununu veya talebini iletebilir.

Akbank İletişim Bilgileri

Akbank bankasına ait iletişim bilgileri ile yüz yüze veya dijital bir ortamda işlemlerinizi yapabilirsiniz. Bankaya ait olan genel müdürlük iletişim adresi ve numarası ile talebinizi, şikayetlerinizi iletebilirsiniz. Akbank iletişim bilgileri:

·         Resmi Site: https://www.akbank.com/tr-tr/sayfalar/default.aspx

·         Telefon: 90 212 385 55 55

·         Faks: 90 212 319 52 52

·         Facebook Hesabı: https://www.facebook.com/Akbank/

·         Twitter Hesabı: https://twitter.com/Akbank

·         Instagram Hesabı: https://instagram.com/akbank

Gündem Haberleri