Aldatılan Shakira, Gerard Pique İle Ayrılma Kararı Almıştı! Emlak Zengini Çiftin Malvarlığı Nasıl Paylaşılacak?

12 yıllık ilişkilerini aldatma iddialarının ardından sonlandırma kararı alan Shakira ile Gerard Pique'nin milyonluk mal varlığı nedeni ile mal paylaşımları da olay oldu.

Dünyanın en çok kazanan futbolcuları arasında yer alan Barcelo'nın dünyaca ünlü yıldızı Gerard Pique ile dillere plesenk olan efsane şarkıları ve dansı ile adını müzik dünyasına altın harflerle yazdıran Shakira 12 senelik ilişkilerini ani bir kararla sonlandırma kararı almıştı. Çiftin beraberliklerinden 2 çocukları bulunurken Pique'nin ünlü şarkıcıyı kendi evinde aldattığı iddia edilmişti.

Her ikisinin de hatırı sayılır bir servete sahip olması nedeni ile ünlü çiftin ayrılık kararı magazin basınında büyük bir yankı uyandırdı. Kendilerine ait taşınmazlar ile gayrimenkul zengini olarak kabul edilen çiftin bu serveti nasıl paylaşacağı merak konusu olurken, Piqeu'nin sadece aldığı maaş bile dudak uçuklattı.

SHAKİRA İLE PİQUE ARASINDA MAL PAYLAŞIMI NASIL OLACAK?

Dünyanın en çok kazanan şarkıcıları arasında yer alan ve zaten kendisi de hatırı sayılır bir servet sahibi olan Shakira'nın ayrılık sonrası mal paylaşımı konusunda takınacağı tavır merak konusu oldu. İspanyol basınından Informalia tarafından yapılan habere göre ikilinin toplam serveti 700 milyon Euro civarında bulunuyor.

Shakira ayrılık haberini "Yollarımızı ayırdığımızı bildirdiğimiz için çok üzgünüz. En büyük önceliğimiz olan çocuklarımızın sağlığı için, onların özel hayatına saygı göstermenizi rica ediyoruz. Anlayışınız için teşekkürler" mesajı ile duyurmuştu. Shakira memleketi Barranquilla'da da olmak üzere Dominik Cumhuriyeti'nde, Miami'de milyon dolarlık lüks malikanelere sahip bulunuyor. Yine ünlü yıldızın Bahamalar'da kendisine ait bir adası var. Shakira tam bir emlak zengini ve Capri'de, New York'ta bir çatı katı, Punta del Este'de bir taşınmazı bulunuyor.

Pique ise Barcelona'dan yıllık 4.7 milyon euro maaş alırken Fransa 1. liginin yayın hakkına sahip olan Katalan Kosmos Holding şirketinin sahibi ve çok sayıda önemli taşınmazı bulunuyor.

Emlak365.com

Gündem Haberleri