Ali Ağaoğlu: İstanbul Boğazında 9 - 10 Tane Yalım, 12 Tane Rolls Royce'um, 10 Tane Bentley'im Var!

Türkiye'nin en zengin müteahhitleri arasında yer alan Ağaoğlu İnşaat'ın sahibi Ali Ağaolu şu an nerede soruları gündemdeki yerini korurken ortaya çıkan bir röportaj gündeme bomba gibi düştü.

Türkiye'nin en zengin müteahhitleri arasında yer alan Ağaoğlu İnşaat'ın sahibi Ali Ağaolu şu an nerede soruları gündemdeki yerini korurken ortaya çıkan bir röportaj gündeme bomba gibi düştü. BBC kanalı ile röportaj yapan Ali Ağaoğlu tarafında yapılan açıklamalar gündeme bomba gibi düşerken özellikle de sahip olduğu lüks araçlar ve yalılar dikkat çekti. Ali Ağaoğlu ne kadar zengin, şu anda nerede, ne yapıyor, Ali Ağaoğlu'nun kaç arabası var, Rollce Royce ve Bentley araba sayısı kaç?

Corana virüsü salgını sonrasında ortalıkta görünmeyen Ali Ağaolu tarafından BBC kanalına verilen röportaj gündeme bomba gibi düştü!



ALİ AĞAOĞLU: DÜNYADA EN ÇOK ROLLS ROYCE'U OLANLARDAN BİRİYİM!



Geçmiş yıllarda BBC tarafından Türkiye için özel olarak hazırlanan iki bölümlük videonun yeniden yayımlanması ile Ali Ağaoğlu bir kere daha ülke gündemine oturdu.



BBC belgesinde röportaj yapılan isimler arasında yer alan Ali Ağaoğlu İngiltere ekonomisinin kendisi olmasa batacağı espirisine de yer vererek "Dünyada en çok Rolls Royce'u olanlardan biriyim. Yanılmıyorsam 12 tane Rolls Royce'um, 10 tane de Bentley'im var" açıklamasında bulunmuştu.



ALİ AĞAOĞLU AÇIKLADI: BOĞAZDA 10 TANE YALIM VAR!



Röportajda Kuvyet Kraliçesi ile yaşadığı bir anısına da yeren Ali Ağaoğlu 'Zaten Boğaz'da 9-10 tane yalım var. Bir kere Kuveyt Kraliçesi'ni burada misafir ettim. O talip oldu. 'S... git' dedim. Gitsin o b... Thames Nehri'nin kenarında yer alsın" ifadeleri ile büyük şaşkınlık yarattı.



FORBES TARAFINDAN AÇIKLANAN EN ZENGİN 100 TÜRK LİSTESİNDE SIRALAMADA DÜŞÜŞ YAŞADI



İnşaat sektöründe son yıllarda yaşanan büyük ekonomik kriz ve sert daralma sonrasında Ali Ağaoğlu'nun toplam servetinde de erime yaşandığı görüldü.



Her sene FORBES dergisi tarafından açıklanan en zengin Türkler listesinde Ali Ağaoğlu'nun kişisel servetinde de erime yaşandığı ortaya çıkmıştı. 2018 senesinde açıklanan listede Ali Ağaoğlu 1,10 milyar dolarlık serveti ile sıralamada yüksek sıralarda yer alırken 2020 yılında ise kişisel serveti 750 milyon dolara geriledi.



2 senede kişisel serveti 350 milyon dolar eriyen Ali Ağaoğlu inşaat sektöründe yaşanan krizden olumsuz etkilendi. Yine hatırlanacağı üzere Ali Ağaoğlu lüks araçlarından bazılarını satışa çıkarmış, satışın duyulması ile "Ali Ağaoğlu batıyor mu?" soruları gündeme gelmişti.



Ancak Ali Ağaoğlu iddiaları reddederek söz konusu araçlarını kullanmadığı ve garajında atıl durumda kaldığı için satma kararı aldığını söylemişti.



Emlak365.com


Gündem Haberleri