Ali Babanın Çiftliği! Ali Ağaoğlu Devasa Koru İçerisinde 3 Katlı Boğaz Manzaralı Köşkü Çiftlik Evine Çevirdi

Türkiye'nin en zenginleri arasında yer alan Ağaoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu uzun süredir magazinden uzak bir hayat yaşıyor.

Türkiye'nin en zenginleri arasında yer alan Ağaoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu uzun süredir magazinden uzak bir hayat yaşıyor. Koronavirüs salgını sonrasında kendisine izole bir hayat kurmak isteyen Ali Ağaoğlu İstanbul Kuruçeşme'de yer alan 3 katlı köşkü çiftliğe çevirdi. Detaylar haberimizde...

Ağaoğlu Şirketler Grubu patronu Ali Ağaoğlu koronavirüs salgını sonrasında kendisine yeni bir izole hayat kurdu. Ali Ağaoğlu 2014 yılında satın almış olduğu süper lüks köşk ile uzun süre magazin gündemini meşgul eden Ali Ağaoğlu bu seferde köşkte kendisine kurduğu çiftlik ile yeniden gündeme geldi.



ALİ AĞAOĞLU EVİ İLE YENİDEN GÜNDEME GELDİ!



Ali Ağaoğlu İstanbul'da 2014 yılında satın aldığı süper lüks köşk ile bir kere daha gündeme geldi. Hürriyet Gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ tarafından yapılan habere göre Ali Ağaoğlu şehrin içinde kendisine özel bir izole çiftlik kurdu. Üstündağ yapmış olduğu haberinde "Kuruçeşme’den Ulus’a kadar uzanan devasa koruda oturan ünlü işadamı, evinin bahçesinde hayvan da besliyor.



Geyikler, karacalar, tavuklar, kazlar ve ördeklere ev sahipliği yapan koruda Ali Bey’e özel organik bir bahçe de bulunuyor. Sağlıklı beslenmeye özen gösteren Ağaoğlu, vakit buldukça bahçesiyle ilgileniyor. Sebze ve meyve de yetiştiren Ali Bey, ayrıca meyve ağaçlarının arasına yerleştirdiği 10 kovan ile kendi balını üretiyor" diyerek ünlü ismin şehirde çiftlik hayatı yaşadığını söyledi.





ALİ AĞAOĞLU NEREDE OTURUYOR?



Ünlü iş insanı Ali Ağaoğlu 2014 senesinde İstanbul Kuruçeşme'de Koru içerisinde yer alan süper lüks bir köşk satın almıştı.





Boğaz manzaralı 3 katlı süper lüks köşk 1954 yılında yapılırken daha önce 30 sene boyunca Suriye Konsolosluğu olarak hizmet vermişti.





Ünlü işadamının evinde boğaz ve koru manzaralı jakuzili bir odası da bulunuyor.



Emlak365.com


Gündem Haberleri