Almanya, Slovenya, Uganda, Tanzanya, Kuveyt, Irak! Haziran 2022 İnşaat Sektörü Yurtdışı İlanları

Maaşlar dolar ve Euro ile ödeniyor! Almanya, Slovenya, Uganda, Tanzanya, Kuveyt, Irak yurtdışı inşaat sektörü iş ilanları yayımlandı.

Yurtdışında çalışmak isteyen kişilere yönelik olarak inşaat sektörünün beklenen Haziran ayı ilanları peş peşe yayımlandı. Dünyada Çinlilerden sonra en çok inşaat işi yapan ülke olan Türkiye dünyanın pek çok ülkesinde yeni projeler üstlendi.

Türk müteahhitler tarafından hayata geçirilecek olan yeni projelerde görevlendirilmek üzere personel alımları başladı. Birbirinden büyük Türk inşaat firmaları tarafından verilen ilanlarda Almanya, Slovenya, Uganda, Tanzanya, Kuveyt, Irak başta olmak üzere çok sayıda ülkede iş başvuruları kabul edilmeye başlandı.

YURTDIŞI İNŞAAT SEKTÖRÜ İŞ İLANLARI: HANGİ FİRMALAR PERSONEL ALIMI YAPIYOR?

Kariyer planlamasını yurtdışına yönelik olarak tasarlayan ve yurtdışında çalışmak istiyorum diyen kişilere yönelik olarak beklenen yeni ilanlar yayımlandı. Yurt dışında çalışmak isteyen kişilere yönelik olarak sadece Türkiye'nin değil aynı zamanda dünyanın en büyük inşaat şirketleri arasında yer alan Rönesans İnşaat başta olmak üzere çok sayıda firma yeni iş ilanı yayımladı.

Türk Teknik A.Ş. Almanya'da görevlendirilmek üzere inşaat mühendisi alımı yaparken MS Adi Ortaklığı ise İnşaat Müdürü alımı yapacağını açıkladı.

Yapı Merkezi İnşaat Tanzanya'da Mali İşler Görevlisi istihdam ederken, Rönesans İnşaat ise Rusya'da Statik Dizayn Yöneticisi arıyor.

Kürk İnşaat A.Ş, Irak'ta Erbil şantiyesinde görevlendirilmek üzere İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı ararken, Yapı Merkezi de Tanzanya'da devam eden projelerinde çok sayıda personel alımı yapıyor.

Slovenya iş başvurusu yapmak isteyen kişiler için Yapı Merkezi Tünel Saha Mühendisi ararken iş deneyimi olan ve yabancı dil bilgisi olan kişilere öncelik veriliyor.

41 şehirde belediyelere işçi memur alınıyor! 10 bin liraya kadar maaş deneyimli deneyimsiz KPSS'siz

İtfaiye Eri, Memur, Fizikçi... Bu Belediyeye İlk Defa Atanmak Üzere 80 Memur Alımı Yapılacak!

İŞKUR inşaat iş ilanları! 4250, 5000, 6000, 7000 TL aylık maaşla iş arayanlar

Gündem Haberleri