Altılı 6'lı masa Saraçhane mitingi 15 Aralık 2022 bugün ne zaman Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu konuşması saat kaçta?

Ekrem İmamoğlu'na hapis cezası ve siyaset yasağı kararı sonrası gözler bugün 6'lı masa liderleri tarafından Saraçhane'de yapılacak mitingi çevrildi. Altılı masa Saraçhane Mitingi ve Kemal Kılıçdaroğlu konuşması saat kaçta?

Altılı 6'lı masa Saraçhane mitingi 15 Aralık 2022 bugün ne zaman Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu konuşması saat kaçta? İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında YKS üyelerine hakaret ettiği iddiası ile açılan davada beklenen karar dün itibari ile açıklanmıştı. 

Herkesin beklediğinin aksine mahkemeden Ekrem İmamoğlu'na 2 yıl 7 ay hapis cezası çıkması ve bu nedenle siyaset yasağı istenmesi kamuoyu gündemine bomba gibi düştü. Kararın ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun çağrısı ile Saraçhane Meydanı tıklım tıklım dolarken toplanan kalabalığa önce İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ardından ise İmamoğlu seslendi. 

6'LI MASA SARAÇHANE MİTİNGİ BUGÜN NE ZAMAN, 15 ARALIK 2022 KEMAL KILIÇDAROĞLU KONUŞMASI SAAT KAÇTA?

Dün Ekrem İmamoğlu tarafından yapılan çağrı sonucunda Saraçhane mitingi yapılmış, toplanan kalabalığa hitap eden İmamoğlu bugün için altılı masa liderlerinin tümünün katılacağı yeni bir miting düzenleneceğini ilan etmişti.

Ekrem İmamoğlu sosyal medyadan yaptığı paylaşımında ise "Millet, iradesine liderleriyle sahip çıkıyor. Sayın Kılıçdaroğlu, Sayın Akşener, Sayın Karamollaoğlu, Sayın Babacan, Sayın Davutoğlu ve Sayın Uysal’la buluşmak üzere sizleri yarın saat 16.00’da, Saraçhane’de, birliğe ve dayanışmaya davet ediyorum" diyerek ikinci Saraçhane mitingi için yeni saati saat 16:00 olarak ilan etti. 

Gündem Haberleri