Altılı masa yeniden mi birleşiyor? Akşener'e yakın isim konuştu

Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları başlarken Millet İttifakının aday çalışmaları da sürüyordu. Millet İttifakının yaptığı son toplantıda Kılıçdaroğlu'nun aday gösterilmesine karşı duran İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener altılı masadan ayrıldı.

Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları başlarken Millet İttifakının aday çalışmaları da sürüyordu. Millet İttifakının yaptığı son toplantıda Kılıçdaroğlu'nun aday gösterilmesine karşı duran İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener altılı masadan ayrıldı. Akşener'in gündem olan cümleleri sonrası birçok kişi 'şimdi ne olacak?' sorusunu sormaya devam ederken Akşener'e yakın isimlerden birisinin yaptığı o paylaşım çok konuşuldu. 

Cumhurbaşkanı adaylığı için Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın aday gösterilmesi önerisini sunan Meral Akşener 5 parti liderinin de Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını istemesi üzerine masadan kalkmış ve 'ben kalkmadım kaldırıldım' diyerek durumu açıklamıştı. Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a görev çağrısında bulunan Meral Akşener ret yanıtı almıştı. 

SON DAKİKA ÇAĞRISI YAPTI!

Meral Akşener'in masadan ayrılmasının ardından bugün bir araya gelerek Cumhurbaşkanı adayını açıklayacak olan beşli masada ortak aday olarak Kemal Kılıçdaroğlu'nun adının verilmesi beklenirken Akşener'in danışmanı Baver Miroğlu'ndan dikkat çeken bir paylaşım geldi. 

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Miroğlu paylaşımında çağrıda bulunarak  "Krizler aşılmak için vardır. Masa fabrika ayarlarına geri dönmeli" dedi. 

Gündemi yakından takip etmek için emlak365.com haber sitesi bildirimlerini açmayı unutmayınız. 

Gündem Haberleri