Amazon 1000 Personel Alımı! Başvurular Ne Zaman, Çalışma Adresi, Maaş Tutarı, Açık Kadrolar Neler?

Amazon Türkiye'de 1000 personel alımı yapmaya hazırlanıyor. Lojistik Üstü kuracak olan firma çok önemli bir kaynak ayırdı. Amazon 1000 personel alımı için detayları haberimizde paylaşıyoruz.

Dünyanın en önemli şirketlerinden birisi olan Amazon, Türkiye'de 1000 kişilik istihdam yapmaya hazırlanıyor. Kuracağı lojistik üssünde 1000 personel istihdam edecek olan Amazon, bu alımları bir yıllık süre içerisinde tamamlayacak.

Amazon bünyesinde çalışmak isteyenler için bizlerde personel alımlarına ilişkin tüm detayları sizlerle paylaşıyoruz. İlanın ne zaman yayımlanacağını, başvuruların nasıl yapılacağını, ilan duyuru tarihi ve maaş olanaklarını...

AMAZON 1000 PERSONEL ALIM İLANI 2022

Amazon bünyesinde yapılacak olan personel alımlarına ilişkin ilk bilgiler; Reuters Haber Ajansında yayımlandı. Reuters'da yer alan bilgilere göre, Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı Ahmet Burak Dağlıoğlu Amazon'un Türkiye yatırımlarına ilişkin bilgi verdi. Dağlıoğlu, Türkiye'nin çok sayıda uluslararası firma için odak noktada olduğunu vurguladığı konuşmasında, Türkiye'nin Ar-Ge, tasarım, üretim, lojistik, eğitim ve yönetim alanlarında ön plana çıktığını vurguladı.

Bunun dışında, Amazon Avrupa Operasyonlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Stefano Perego Türkiye yatırımlarına değindi. Türkiye'de ilk lojistik kurulmasına ilişkin karardan çok memnun olduklarını söyleyen Stefano Perego Türkiye’ye olan güvenin de altının çizilmesi gerekliliğini vurguladı. Amazon Avrupa Operasyonlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Stefano Perego konuşmasında ayrıca personel alımlarına ilişkin de bilgi vererek bin kişilik bir istihdam oluşacağını söyledi.

HANGİ KADROLARDA PERSONEL ALIMI YAPILACAK?

Amazon lojistik üssünü İstanbul'da oluşturacak. Bu kapsamda işe alımlar bu şehirde olacak. Personel alımları işçi kadrolarından yönetim kadrolarına kadar çok sayıda meslek grubundan olacak. Başvuru kılavuzu kurumun kariyer sitesinden yayımlanacak başvurular buradan yapılacak. İlanın ise üssün kurulmasının ardından 2022 tamamlanmadan alınması bekleniyor.

Gündem Haberleri