Amerika'da Başkanlık Yarışından Çekilen Mike Bloomberg 45 Milyon Dolara Çiftlik Evi Satın Aldı!

Amerika'da yapılacak olan başkanlık seçimleri için aday olduğunu açıklayan ancak yeterli desteği toplamayı başaramayan dünyanın en zengin iş adamlarından Mike Bloomberg almış olduğu çiftlik evi ile gündeme geldi.

Amerika'da yapılacak olan başkanlık seçimleri için aday olduğunu açıklayan ancak yeterli desteği toplamayı başaramayan dünyanın en zengin iş adamlarından Mike Bloomberg almış olduğu çiftlik evi ile gündeme geldi. Aralarında Türkiye'nin de yer aldığı çok sayıda ülkede yayın yapan dev bir medya imparatorluğu sahibi olan Bloomberg 45 milyon dolara süper lüks bir çiftlik evi satın aldı. Detaylar haberimizde...

Demokrat Parti'den Amerika'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi için aday adayı olan Mike Bloomberg ardından beklediği desteği göremeyince çekilme kararı almıştı.



4 Mayıs 2020 tarihinde adaylıktan çekildiğini duyuran medya imparatoru Bloomberg kampanya döneminde harcadığı 1 milyar dolardan sonra kendisine 45 milyon dolar ödeyerek süper lüks bir çitflik evi aldı.



BLOOMBERG YENİ SARAYINA 45 MİLYON DOLAR ÖDEDİ!



Amerika'da devam eden Cumhurbaşkanlığı yarışında aradığı desteği bulamayan ve seçim kampanyası döneminde harcadığı 1 milyar dolarlık dev rakama rağmen yarıştan çekilen Bloomberg kendisine teselli ödülü olarak 45 milyon dolara çiflik evi aldı.



Amerika Colorado Meekers’te yer alan muhteşem çitflik evi için 45 milyon dolar ödeme yapan medya imparatorunun muhteşem evi özel sermaye milyarderi Henry Kravis'ten satın aldığı iddia edildi.





1991 senesined çiftlik evini Kravis 5.5 milyon dolara satın almış ancak çiftlik evinin dekorayonu için de bir o kadar para harcamıştı.





Toplam 46 bin metrekarelik dev bir arazi üzerine kurulu bulunan çitflik evinde seçim yarışmasının yaralarını saracak olan Bloomberg'un yeni saray yavrusunda helikopter pisti, helikopter hangarı, yüzme havuzu, tenis kortu, dört delikli golf sahası ve 5 bin 791 metrekareye sahip olan ana bina bulunuyor.



Emlak365.com


Gündem Haberleri