Amerika'da Tır Şoförü Olarak Çalışmaya Başlayan Tolga Karel'in Florida'da Satın Aldığı Ev Gündeme Bomba Gibi Düştü!

Yaprak Dökümü başta olmak üzere çok sayıda film ve dizide önemli rollere hayat veren, Survivor yarışması ile büyük çıkış yakalayan Tolga Karel Amerika'ya yerleşmeye başlamış ve burada TIR Şoförü olarak işe başladığını duyurmuştu.

Yaprak Dökümü başta olmak üzere çok sayıda film ve dizide önemli rollere hayat veren, Survivor yarışması ile büyük çıkış yakalayan Tolga Karel Amerika'ya yerleşmeye başlamış ve burada TIR Şoförü olarak işe başladığını duyurmuştu. İnstagram üzerinden yeni evinin resimlerini paylaşan Karel kısa sürede sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girdi.

Bir dönem ekranlara damga vuran ve fenomen haline gelen Yaprak Dökümü dizisinde Oğuz karakterine hayat veren, dizi projesinden sonra bir başka yıldız program olan Survivor Ünlüler takımına girerek kariyerinin zirvesine yükselen Tolga Karel sürpriz bir açıklama ile Amerika'ya yerleşme kararı aldığını duyurmuştu.





TOLGA KAREL AMERİKA'DA TIR ŞOFÖRÜ OLARAK ÇALIŞMAYA BAŞLADI!



Amerika'da kendisine yeni bir yaşam kuran Tolga Karel Amerikalı eşi ile beraber her şeye sıfırdan başlamak istediğini dile getirmişti. Tolga Karel Amerika'da Tır Şoförü olarak çalışacağını açıkladığında pek çok kişi bu paylaşımı reklam olarak değerlendirmiş ve bu açıklamaları PR çalışması olarak değerlendirmişti.



Ancak aradan geçen uzun sürede Tolga Karel Amerikalı eşi ve 2 çocuğu ile beraber Amerika'da kendisine gerçekten yeni bir yaşantı sürmeyi başardı.





TIR ŞOFÖRÜ OLARAK ÇALIŞAN KAREL'İN ALDIĞI EV GÖRENLERİ HAYRAN BIRAKTI



İnstagram hesabı üzerinden yeni evlerinin resimlerini paylaşan Tolga Karel "Yeni evimiz.. Tüm güzel dilekleriniz için sonsuz teşekkürler hayırlı olsun inşallah güzel anılar biriktiricez evlatlarımla bunca emek alınteri boşuna değilmiş rabbim şükürler olsun verdiğin her nefes için" yazarak evinin resmini paylaştı.



Kısa sürede 14 bin beğeni alan paylaşım ünlü oyuncunun takipçileri tarafından yorum yağmuruna tutuldu.



Emlak365.com


Gündem Haberleri