Ani Bir Kararla Türkiye'yi Terk Etmişti! Bergüzar Korel'in Londra'daki Evi Göz Kamaştırdı!

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çifti, geçtiğimiz ay Londra'ya taşınmıştı. Sosyal medya hesabından evini paylaşan Korel'in dekorasyon seçimleri tam not aldı.

2009 yılında hayatlarını birleştiren Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çifti, Türkiye defterini kapatarak geçtiğimiz aylarda Londra'ya yerleştiklerini açıklamıştı. Bir kızı ve iki oğlu bulunan oyuncu çift, hem özel hayatlarını hem de çocuklarını basından olduğunca uzak tutmayı tercih ediyor.

ANİ BİR KARARLA LONDRA'YA YERLEŞMİŞLERDİ

Ünlü çift kısa bir süre önce İngiltere'ye yerleşeceklerini ve çocuklarını Londra'da büyüteceklerini duyurmuşlardı. Türkiye yaşantılarını geride bırakan çift, şimdilerde Londra'daki lüks evlerinin dekorasyonuyla haşır neşir oluyor.

Sosyal medya hesabını aktif kullanan Bergüzar Korel, yeni evinin kapılarını takipçilerine açmayı ihmal etmiyor. Korel, sık sık evinin her bir köşesinden paylaşım yaparak takipçilerinin merakını gideriyor.

SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN EVİNİ PAYLAŞIYOR

Instagram hesabından birçok fotoğraf paylaşan Korel, bir paylaşımında evinin salonunun ilk günden son güne geldiği halini paylaştı. Sıradan bir evi küçük dokunuşlarla güzelleştirmeyi başaran Korel, dekorasyon tercihleriyle de takipçilerinden beğeni topladı.

Geçtiğimiz aylarda kızı Leyla'yı kucağına alan Bergüzar Korel, şimdilerde eşi Halit Ergenç ile birlikte ebeveynliğin tadını çıkarıyor. Türkiye bağlantılarını da koparmayan ünlü isim, ara sıra eski dostlarıyla birlikte olduğu kareleri de hesabı üzerinden paylaşıyor.

İşte Bergüzar Korel'in Londra'daki evinden kareler:

Şık ve sade parçaları evinde bir araya getiren ünlü ismin evi takipçileri tarafından çok beğenildi. Doğrusu biz de Bergüzar Korel'in seçimlerine hayran kaldık..

Gündem Haberleri