Anıtkabir Bayramda Açık Mı 2022? Bugün Anıtkabir'de Ziyaret Var Mı, Kaça Kadar Açık?

Bayramda Anıtkabir'i ziyaret etmek isteyen kişiler bugün Anıtkabir açık mı? sorusunun yanıtını arıyor. Peki, bugün Anıtkabir'de ne var, ziyaret var mı, bayramda Anıtkabir'e gidilir mi?

Bayramda Atatürk'ü ziyaret etmek, çocuklarına Atatürk sevgisini aşılamak isteyen kişiler bayrama Anıtkabir ziyareti ile başlamak istiyor. Milli bayramların yanı sıra artık dini bayramlarda da vatandaşın ziyaretini arttırdığı Anıtkabir bayramda en çok aranılanların başında yer alıyor. Peki, bayramda Anıtkabir açık mı, kapalı mı, ziyaret var mı, giriş serbest mi?

BU BAYRAM ANITKABİR AÇIK MI, ŞEKER BAYRAMINDA ANITKABİR'DE ZİYARET VAR MI?

Ramazan Bayramı kutlamalarına Anıtkabir ile başlamak isteyen kişiler "bugün Anıtkabir açık mı 2022?" sorusuna yanıt arıyorlar. Evet, bayramı Ankara'da geçirecek olan kişilere özel olarak Anıtkabir bayram boyunca ziyaretçilere açık olacak. İsteyen kişiler bugün giriş - çıkış için belirlenen ziyaret saatleri kapsamında Anıtkabir'i ziyaret edebilecekler.

ANITKABİR GİRİŞ ÜCRETİ 2022 KAÇ TL, ANITKABİR'İ GİRİŞ ÜCRETLİ Mİ?

Hayır, Anıtkabir girişleri ücretli değil. Sadece kapıda güvenlik amaçlı olarak araçlara ve vatandaşlara kontrol yapılmakta olup giriş ve çıkışlar, ziyaretler ücretsizdir.

ANITKABİR HANGİ GÜNLER VE SAATLER AÇIK, ANITKABİR ZİYARET SAATLERİ KAÇTA AÇILIYOR, KAÇA KADAR AÇIK, SAAT KAÇTA KAPANIYOR?

Anıtkabir ziyaretleri için belirli saatler uygulanıyor. Anıtkabir ziyaret saati alınan karar kapsamında 14 Mayıs 2022 tarihine kadar saat 09:00 itibari ile başlarken 16:30 saatinde ise sona eriyor. 15 Mayıs 2022 ile 31 Ekim 2022 tarihleri aralığında ise ziyaret saati 17:00'ye kadar uzayacak. 1 Kasım - 31 Ocak tarihleri aralığında ise Anıtkabir'e son ziyaret saati 16:00 olarak uygulanacak.

Haber Kaynağı: Emlak365.com

Gündem Haberleri