Ankapark Ne Zaman Açılacak?

Ankara'nın en büyük projeleri arasında gösterilen Ankapark projesi hakkında Mustafa Tuna önemli açıklamalarda bulundu. Detaylar haberimizde...

Ankara'nın en büyük projeleri arasında gösterilen Ankapark projesi hakkında Mustafa Tuna önemli açıklamalarda bulundu. Detaylar haberimizde...

Türkiye'nin Disneyland'ı olarak isimlendirilen Ankapark ihalesi sonunda gerçekleştirildi ve ihaleyi alan firma belirlendi.



Bugün özel bir televizyon kanalında yayımlanan canlı haber programına konut olan Mustafa Tuna proje hakkında önemli bilgilendirmelerde bulundu.



Ankapark Açılışı Ne Zaman?



Bir önceki Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek tarafından temelleri atılan ve büyük oranda tamamlanan Ankapark projesi yeni başkan Musta Tuna tarafından ihale edildi.



,Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafu Tuna açıklamasında "Birinci defa ihaleye çıktık talip çıkan olmadı, 15 gün sonrasına erteledik yine talep olmadı. İkinci defa ihaleye çıktık ancak teklif veren olmadı, 15 gün sonrasına erteledik. Yine teklif veren olmadı 3. defa ihaleye çıktık.



Bu seferde ihaleye giren firmanın evraklarında eksiklikler oldu ve yine ihaleyi 15 gün sonrasına erteledik. 15 gün sonra firma eksik evraklarını tamamladı ve gereken şartları yerine getirdi. Bu netice ile ihale onayladı.



Yıllık 26 milyon 400 bin lira zorunlu olarak bize bir ödeme yapılacak. Artı bilet gelirlerinden de Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak bizim kasamıza yüzde 3 oranında gelir girecek. Yaklaşık 2-3 ay içerisinde Ankaraprk açılacak. Yani Ankaralılar 2019 yılında Ankapark'a girecek" dedi.



Haber Kaynağı: emlak365.com



NOT: BU HABERİN İZİNSİZ, AKTİF LİNK VERİLMEDEN, BİR BÖLÜMÜNÜN ALINMASI VEYA TAMAMININ KOPYANIP KULLANILMASI DURUMUNDA HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATILACAKTIR…"


Gündem Haberleri