Ankara Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan Kutlama Programı: Murat Boz Konseri Nerede, Saat Kaçta Yapılacak?

23 Nisan kutlama programı açıklanan Ankara Büyükşehir Belediyesi ücretsiz konser programı ile yankı uyandırdı. Murat Boz Ankara konseri 2022 duyurusu bekleyenler dikkat!

Türkiye bu sene pandemi ve korona virüs yasakları olmadan özgürce kutlayacağı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hazırlıklarına devam ederken konu hakkında bir açıklamada Ankara'dan geldi. Ankara Büyükşehir Belediyesi kutlama çalışmalarına tüm hızı ile devam ederken resmi törenlerin ve kutlama programının ardından Ankara'da ücretsiz konser etkinlikleri de merak ediliyordu.

Murat Boz yapmış olduğu açıklama ile bu sene 23 Nisan konserleri kapsamında Ankara'da sahneye çıkacağını açıkladı. Başkent olması nedeni ile her sene resmi bayramların en güzel şekilde kutlandığı iller arasında yer alan Ankara bu senede farkını yine ortaya koydu. Sabahın ilk saatlerinde Anıtkabir'de yapılacak olan resmi törenle başlayacak 23 Nisan kutlamaları gece saatlerine kadar devam edecek.

MURAT BOZ ANKARA KONSERİ 2022! 23 NİSAN KONSERİ NEREDE, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Yapmış olduğu şarkılar ile dillere destan olmayı başaran ve milyonlarca hayranı bulunan Murat Boz Ankara'ya geliyor. Ankaralı hayranları tarafından uzun süredir beklenen Murat Boz'un konserinin bu nedenle çok yoğun ilgi görmesi bekleniyor.

Murat Boz Ankara konseri tarihi 23 Nisan 2022, saati 16:00 ve yeri ise Atatürk Spor Salonu olarak açıklandı.

ATATÜRK SPOR SALONU NEREDE, MURAT BOZ KONSERİNE NASIL GİDİLİR?

Murat Boz 23 Nisan konseri için belirlenen yer Atatürk Spor Salonu olarak ilan edildi. Atatürk Spor salonu Cumhuriyet Caddesi üzerinde yer alırken Ankara Garı ve Ulus Devlet Hastanesi yakınında yer alıyor.

Emlak365.com

Gündem Haberleri