Ankara Motofest Kurtalan Ekspres konseri ne zaman, nerede, saat kaçta, ücretsiz mi?

3. Ankara Motosiklet Festivali Motofest kapsamında 21-24 Temmuz tarihleri arasında unutulmaz şovlar ve etkinlikler düzenlenecek. Festivalde konser verecek olan Kurtalan Ekspres konseri ne zaman, nerede yapılacak açıklandı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla motosiklet sevenleri bir araya getiren ‘’ 3. Ankara Motosiklet Festivali – Motofest ‘’ gerçekleşecek. Tüm Başkentlilere açık olan, ünlü sanatçı ve müzik gruplarının sahne alacağı ödüllü yarışmalara da ev sahipliği yapan festival 21 Temmuz Perşembe günü başladı ve 24 Temmuz Pazar gününe kadar devam edecek.

Motofest kapsamında rock müziğin en eski ve en sevilen gruplarından biri olan Kurtalan Ekspres konseri yapılacak.

Ankara Motofest Kurtalan Ekspres konseri ne zaman, nerede, saat kaçta?

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile Karaköy Mesire Alanı’nda gerçekleştirilen 3. Ankara Motosiklet Festivali Motofest, 21 Temmuz – 24 Temmuz 2022 tarihleri arasında devam edecek. Tüm motosiklet tutkunlarının ve Ankaralı vatandaşların bir araya geleceği etkinlikte, ünlü sanatçılar ve gruplar sahne alacak ve ödüllü yarışmalar düzenlenecek.

Motofest kapsamında Hipnoz, La’ Bando, Ayaş Gökler Halk Oyunları, Ranfor Rock ve Kurtalan Ekspres konserleri düzenlenecek. Motofest, 2017 yılında motosiklet kazasında hayatını kaybeden ‘ Tek Teker Arif ‘ anısına yapılacak.

4 konser, 1 gösteri, festival ateşi ve ücretsiz kahvaltı servisinin bulunacağı etkinlikte, 1 kişiye de çekiliş ile motosiklet hediye edilecek.

Etkinliğin kapanışı ise Kurtalan Ekspres konseriyle yapılacak. Kurtalan Ekspres konseri, 23 Temmuz Pazar günü saat 22.00’de Karaköy Mesire Alanında gerçekleşecek. Motofest’e tüm Ankaralı vatandaşlar davet edildi. Konser ücretsiz olacak.

Karaköy Mesire Alanı ( Solfasol Mahallesi, Çubuk-1 Barajı, Rekreasyon alanı yanı / Altındağ )

Gündem Haberleri