Ankara Valisi Vasip Şahin'den Sokağa Çıkma Yasağı Açıklaması

Koronavirüs salgını kapsamında son günlerde yeniden konuşulan tedbirlerden bir tanesi sokağa çıkma yasağı.

Koronavirüs salgını kapsamında son günlerde yeniden konuşulan tedbirlerden bir tanesi sokağa çıkma yasağı. Özellikle vakaların oldukça yükselişte olduğu büyük şehirlerde merak edilen konuya ilişkin yeni açıklama geldi. Ankara Valisi Vasip Şahin tarafından yapılan açıklamada şuan böyle bir düşüncenin olmadığı vurgulandı.

Sonbahar dönemine girdiğimiz şu günlerde koronavirüs salgınında ikinci dalga tehlikesi yaşanıyor.



Tüm büyükşehirlerde vaka sayıları artarken bu şehirlerin arasında Ankara en dikkat çeken şehir konumunda. Vaka sayısındaki artışlarla tehlikeli bir görünüme kavuşan Ankara için resmi açıklama geldi.



ANKARA VALİSİ ŞAHİN'DEN SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI AÇIKLAMASI



Ankara'da vakaların artması üzerinde yeniden sıkı önlemlerin uygulanıp uygulanmayacağı konuşulmaya başlanmıştı.



Salgının ilk günlerinde uygulanan sokağa çıkma yasağı başta olmak üzere diğer önlemlerin yeniden uygulanması konusunda ise resmi açıklama geldi. Ankara Valisi Vasip Şahin artan söylemler üzerine yaptığı açıklamasında şimdilik bu yasakların düşünülmediğini söyledi.



Ankara Valisi Vasip Şahin sokağa çıkma yasağına dair konuşmasında “Şu anda böyle bir şey gündemimizde değil. İnşallah durumu tersine çevireceğiz. Sokağa çıkma uygulaması zor bir durum. Kısıtlama olmadan da durumu tersine çevirmek mümkün. Önce tedbirleri uygulamaya koyacağız” açıklamalarında bulundu.



Emlak365.com


Gündem Haberleri