Ankara'da bugün motokuryeler çalışıyor mu, kargo açık mı 13 Haziran?

Ankara'da yoğun sağanak yağış nedeniyle bugün motokuryeler çalışıyor mu, teslimat yapılıyor mu merak konusu oldu. İşte kargoların çalışma saatleri.

Başkent Ankara'da etkisini gösteren sağanak yağış nedeniyle gündelik hayat felç oldu. Cumartesi günü bir anda başlayan sağanak sonrasında Mamak ilçesi başta olmak üzere birçok ilçede sel baskını yaşandı. Üç vatandaşın hayatını kaybettiği selden sonra belediye ekipleri çalışmalarına hız verdi.

Ankara genelinde 13 Haziran 2022 (bugün) yoğun sağanak yağışın beklenmesi üzerine Ankara Valisi Vasip Şahin, okulların tatil edildiğini açıkladı. Yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçmek için tatil kararı alınırken, diğer kurumlar çalışıyor mu merak konusu oldu.

E-ticaret siteleri üzerinden alışveriş yapan birçok kişi, yoğun yağışın beklendiği Ankara'da kargo firmalarının çalışıp çalışmadığını merak ediyor. Bilindiği üzere olumsuz hava koşullarında genellikle motokuryelerin çalışmasına izin verilmiyor.

13 Haziran Ankara'da motokuryeler çalışıyor mu, kargolar açık mı?

Başkent Ankara'da 13 Haziran günü yoğun sağanak yağış bekleniyor. Yaşanabilecek yeni bir sel felaketine karşın bir dizi tedbir alınırken dışarıdan yemek siparişi veren, kargo bekleyen kişiler teslimat yapılıp yapılmayacağını merak ediyor.

Ankara'da faaliyet gösteren motokuryeler ve kargo firmaları bugün çalışmaya devam ediyor. Motokuryeler ile ilgili henüz bir karar açıklanmadı. Bu nedenle kargo firmaları açık olacak, motokuryeler ve diğer kargolar teslimat yapmaya devam edecek. Öğle saatlerinde yağmurun şiddetini artırmasıyla yeni bir karar alınması da söz konusu olabilir.

Trendyol, Yemeksepeti, Getir, Hepsiexpress, MNG, Aras, Yurt içi ve diğer kargo firmaları, normal çalışma saatlerine göre hizmet vermeye devam edecekler.

Gündem Haberleri