Ankara'da Su Kesintisi Bugün: ASKİ Tarafından Sincan Su Kesintisi Son Dakika Duyurusu Geldi!

ASKİ tarafından bugün Ankara'da su kesintisi yapılacağı ilan edildi. Ankara Sincan su kesintisi son dakika gelişmesi olarak duyurulurken kesinti nedeni ve saatleri belli oldu. Sincan'da su kesintisi, sular neden kesildi, ne zaman gelecek, arıza mı var?

Ankara'nın en büyük ilçeleri arasında yer alan Sincan'da su kesintisi yapılacağı ilan edildi. Ankara Sincan su kesintisi ASKİ tarafından son dakika olarak duyurulurken su kesintisinin nedeni ve saatleri de belli oldu.

ANKARA SİNCAN SU KESİNTİSİ SON DAKİKA: SULAR NEDEN KESİLDİ, NE ZAMAN GELECEK?

Ankara Sİncan Ahi Evran Mahallesinde yaşayan kişiler bugün yaşanan su kesintisi nedeni ile mağdur oldular. Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi Başkanlığı ASKİ tarafından yapılan son dakika açıklaması ile "Sayın abonemiz Sincan ilçesi Ahi Evran Mahallesinde içme suyu ana iletim hattında meydana gelen arıza nedeniyle 23 Haziran 2021 Çarşamba günü (bugün) saat 10:30'dan başlayan su kesintisi saat 17:00'ye kadar devam edecektir.

SİNCAN SU KESİNTİSİ ETKİLENEN MAHALLELER HANGİLERİ?

Yaşanan arıza nedeniyle bugün saat 17:00'ye kadar Sincan su kesintisi için yapılan çalışmalardan etkilenen mahalleler:

Selçuklu Mahallesi

Maraşel Çakmak Mahallesi,

Atatürk Mahallesi,

Ahi Evran Mahallesi,

İstasyon Mahallesi,

Akşemsettin Mahallesi,

Plevne ve Andiçen Mahallelerinin tamamı ile

Yeşilova ve Pınarbaşı Mahallerinin ise ir bölümü olarak ilan edildi.

ASKİ tarafından sosyal medya üzerinden yapılan açıklamaya kısa sürede yoğun tepki gösterilirken Sincanlılar son 1 ay içerisinde bunun yapılan 3. su kesintisi olduğunu belirterek alt yapı sistemlerinin yenilenmesini ve sürekli olarak yapılan su kesintilerinin sonlandırılmasını talep ettiler. ASKİ ekiplerinin arıza hakkındaki çalışmaları devam ederken su kesintisinin en geç saat 17:00 itibari ile sonlandırılmasının amaçlandığı dile getirildi.

Gündem Haberleri