Ankara'da yarın okullar tatil mi 14 Haziran, Salı günü okul var mı?

Ankara'da sel felaketinin yaşanması nedeniyle 13 Haziran Pazartesi günü okullar tatil edildi. Yağış beklentisinin devam etmesiyle Salı günü okullar tatil mi merak ediliyor.

Ankara'da cumartesi günü başlayan sağanak yağış, yalnızca birkaç saat içerisinde kenti esiri altına aldı. Birçok ilçe sel meydana gelirken araçlar suya gömüldü, evler sular altında kaldı. Ankara'da yaşanan sel felaketi sonrasında sel sularına kapılan 3 vatandaşın hayatını kaybettiği açıklandı.

Aralıklı yağışlarla etkisini sürdüren yağmur, bazı ilçelerde günlük hayatı durma noktasına getirdi. Başkent'te yoğun sağanak nedeniyle 13 Haziran 2022 Pazartesi günü tüm ilk ve orta dereceli okullar tatil edilirken gözler 14 Haziran Salı gününe çevrildi.

14 Haziran Salı günü Ankara'da okullar tatil mi?

Ankara'da 13 Haziran Pazartesi günü, yoğun sağanak yağış beklentisi nedeniyle okullar tatil edildi. Ankara Valisi Vasip ŞAhin, sosyal medya hesabında bir paylaşım yaparak, Ankara'da Pazartesi ve Salı günü yoğun bir yağışın daha beklendiğini ve bu nedenle tüm ilde ilk ve orta dereceli okulların tatil edildiği bilgisini paylaştı.

Ankara'daki yüzbinlerce öğretmen, öğrenci ve velisi ise 14 Haziran Salı günü okullar tatil olacak mı merak ediyor. Vali Şahin'in yağışların Salı günü de devam edeceği ve Meteoroloji'nin hava tahminlerinde Salı gününün yağışlı görünmesi nedeniyle Salı günü de okulların tatil edilmesi bekleniyor.

14 Haziran 2022 salı günü okulların tatil edilmesiyle ilgili resmi bir bilgi henüz paylaşılmadı. Ankara Valisi Vasip Şahin, Ankaralı öğrencilere 14 Haziran Salı günü okulların tatil olmasıyla ilgili bir bilgi verdiğinde biz de haberimize ekleyeceğiz.

Gündem Haberleri