Anneler gününde kargolar çalışıyor mu, teslimat yapıyor mu 8 Mayıs 2022?

Annesine internet üzerinden hediye alan birçok kişi kargolar anneler gününde çalışıyor mu açık mı sorusunun yanıtını arıyor. Kargodan teslimat bekleyenler için detaylar haberimizde.

Anneler Günü'nde annesine hediye göndermek isteyen ve hediyesinin tam gününde ulaşmasını isteyen kişiler kargo firmalarının anneler gününde çalışıp çalışmadığını merak ediyor. Bu yıl 8 Mayıs 2022 Pazar günü kutlanacak olan anneler günü öncesinde bu konudaki aramalar hızlandı. Birçok kişi hediyenin ya da göndereceği çiçeğin tam gününde ulaşmasını istiyor.

Anneler gününde kargolar çalışıyor mu, kargo gelir mi?

Anneler gününde annesine internet siteleri üzerinden hediye alan ve kargosunun gelmesini heyecanla bekleyen kişiler anneler gününde kargolar açık mı merak ediyor.

Anneler gününün Pazar günü olması nedeniyle normal şartlarda kargolar hizmet vermiyor. Ancak anneler günü özel bir gün olduğu için bazı kargo firmaları Pazar günü de hizmet veriyor olabilir. Fakat bu konuda her firmanın çalışma prensibi farklı olabilir. Kimi firmalar anneler gününde hediyelerin zamanında ulaşması adına Pazar günü de dağıtım yapabiliyor.

Türkiye'de kargo şirketleri cumartesi günleri saat 08.30 ila 14.00 aralığında hizmet veriyor. Genel olarak Pazar günleri kargolar kapalı olmakla birlikte, bazı internet sitelerine hizmet eden kuryeler dağıtım yapmaya devam edebilir.

8 Mayıs 2022 Pazar günü kargoların dağıtım yapıp yapmadığını merak eden kişiler, kargo şirketlerinin internet sitelerinde yer alan duyuruları takip edebilir ya da müşteri hizmetleri numarasını arayarak konu hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirler.

Öte yandan Anneler Günü'nde annesine çiçek hediye etmek isteyenler için çiçekçilerin açık olduğu biliniyor.

Emlak365.com

Gündem Haberleri