Apartman Görevlisinin İhbarı İle Korkunç Olay Ortaya Çıkarıldı: Annesini Öldürüp Valize Koydu, Sonra Hiçbir Şey Olmamış Gibi Uyudu!

Mersin'in Mezitli ilçesinde yaşanan vahşi cinayet apartman görevlisinin ihbarı ile ortaya çıkarıldı. Mersin'in Mezitli ilçesine bağlı Deniz Mahallesi 49300. Sokak'ta bulunan tatil sitesinde meydana gelen olayda oğlu annesinin boğazını keserek öldürdü. Cinayetten sonra yaşananlar ise ağızları açık bıraktı.

Türkiye yeni bir kadın cinayeti ile sarsılırken bu sefer cinayet kurbanı 65 yaşındaki bir kadın oldu. Eşinden boşanan 65 yaşındaki kadın oğlu tarafından boğazı kesilerek öldürüldü.

Olay tatil sitesinde yaşayan apartman görevlisinin polise yapmış olduğu ihbar ile ortaya çıkarılırken, ihbar üzerine olay yerine gelen güvenlik güçleri annesini öldürdüğü iddia edilen kişiye evde uyurken göz altına aldı.

OĞLUNUN ŞİDDETİNE UĞRAYAN KADIN BU SEFER CANINDAN OLDU!

Mersin'in merkez Mezitli ilçesinde yaşayan 65 yaşındaki kadın oğlunun kurbanı oldu. Eşinden boşanan ve şizofreni hastası olduğu öğrenilen oğlu ile aynı evde yaşadığı öğrenilen kadının cansız bedeni bir valizin içerisinde bulundu. Daha önce de oğlu tarafından zaman zaman şiddete uğradığı iddia edilen kadının cansız bedeni Mezitli ilçesine bağlı Deniz Mahallesi 49300. Sokak'taki tatil sitesinin görevlisi tarafından yapılan ihbar sonrasında bulundu.

Tatil sitesinde apartman görevlisi olarak çalışan kişi polisi arayarak bir dairede kadın cesedi bulunduğunu söyleyerek ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen polisler apartman görevlisinin yönlendirmesi ile 13. kata çıkarak dairede arama yaptı.

Yapılan aramada bir valizin içerisine boğazı kesilerek öldürülen bir kadın cesedi bulunurken olayın zanlısı olarak 65 yaşındaki M.Y'nin oğlu göz altına alındı. Göz altına alınan kişi bir anlık öfke ile annesini öldürdüğünü itiraf ederken şahsın şizofreni hastası olduğu ve daha öncede annesine şiddet uyguladığı gerekçesi ile hakkında şikayette bulunulduğu öğrenildi.

Polisler tarafından evde uyurken bulunan M.A. ilk ifadesinde annesini öldürdüğünü itiraf ederken adliyeye sevk edildi. Adliyede yapılan ilk duruşmada şahıs mahkeme tarafından tutuklanırken geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Gündem Haberleri