Apple, iPhone SE İçin Tanıtım Yaptı! Teknik Özellikleri Neler, Türkiye Fiyatı Ne Kadar Olacak, Ne Zaman Satışa Çıkacak?

Apple tarafından bugün yeni bir cihaz tanıtımı yapıldı. Büyük bir merakla beklenen iPhone SE teknik özellikleri nelerdir ve Türkiye fiyatı kaç TL olacak?

Dünyanın ilgiyle takip edilen teknoloji firması Apple yeni bir cihaz tanıtımı ile dünyada en çok konuşulan konular arasında yer aldı. Apple firması bugün iPhone SE serisinin üçüncü jenerasyonunun tanıtımını yaptı. Bu tanıtımın yapılması büyük bir heyecan meydana getirirken iPhone SE için araştırmalar da yoğunlaştı. iPhone SE teknik özellikleri nelerdir? iPhone SE Türkiye fiyatı kaç TL olacak?

İPHONE SE TEKNİK ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Tasarım açısında iPhone SE için iPhone 8’den farkı olmamasın arağmen teknik özellikleri açısından büyük farklılıklar olduğu bildirildi. iPhone SE ile iPhone 8 karşılaştırıldığında iPhone SE’nin 20 kat daha hızlı olduğu belirtildi. Ayrıca iPhone SE’de 4.7 inç retina ekran yer alıyor. Cihazda Apple A15 Bionic işlemci bulunuyor. iPhone SE için Apple firması RAM konusunda ise henüz bilgi vermedi.

iPhone SE için 12 megapiksel geniş açı kameraya sahip olduğu açıklandı. Yeni cihaz için Apple, batarya konusunda da henüz detaylı bilgilendirme yapmadı. A15 Bionic işlemcinin 15 milyar transistörden oluştuğu ve ikisi yüksek frekanslı 6 çekirdeğe sahip olduğu bildirildi. iPhone SE, iOS 15 işletim sistemine sahip olmakla beraber 5G bağlantı kullanabilecek.

İPHONE SE TÜRKİYE SATIŞ FİYATI BELLİ OLDU

Apple firması yeni cihaz iPhone SE için fiyat açıklaması yaptı. Türkiye fiyatı belli olan iPhone Seiçin 18 Mart tarihinde ön sipariş alınacağı ve satış tarihinin de 25 Mart olacağı açıklandı. 64 GB’lık iPhone SE 10.999 TL’Ye, 128 GB’lık iPhone SE 11.899 TL’Ye, 256 GB’lık iPhone SE 13.699 TL’ye satılacak.

Gündem Haberleri