Araç Sahipleri Dikkat! Çevre Bakanı Murat Kurum Açıkladı, Egzoz Emisyon Ölçümleri Ertelendi Mi?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum egzoz emisyon ölçümleri hakkında son dakika açıklaması yaptı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum egzoz emisyon ölçümleri hakkında son dakika açıklaması yaptı. Korana virüs salgını nedeni ile araç sahiplerini yakından ilgilendiren egzoz emisyon ölçümü için belirli kişilere erteleme hakkı tanındı. Detaylar haberimizde...

Bakan Murat Kurum resmi sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirmiş olduğu paylaşım ile egzoz ölçümü hakkında yeni bilgilendirmede bulundu.



Corana Virüsü salgını nedeni ile alınan önlemlerin kapsamı her geçen gün genişletilmeye devam ederken bakanlıklarda bu tedbirlere uygun yeni düzenlemeler yapmaya devam ediyor.



EGZOZ EMİSYON ÖLÇÜMLERİ KORONAVİRÜS NEDENİ İLE ERTELENDİ!



Çevre Bakanı Murat Kurum yapmış olduğu açıklamada "Koronavirüs tedbirleri kapsamında 65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın araçlarının egzoz emisyon ölçümlerini erteledik.



Sokağa çıkma yasağı olan vatandaşlarımız, yasak kararı kaldırıldıktan sonraki 45 gün içinde araçlarının emisyonunu ölçtürebilecekler" açıklamasında bulundu.





Verilen karar kapsamında corana virüsü nedeni ile sokağa çıkma yasağı kararı verilen 65 yaş üzeri kişiler ile kronik hastalığı olan kişiler için egzoz emisyon ölçümleri için erteleme kararı erdi.



Sokağa çıkma yasağı olan araç sahipleri için egzoz emisyon ölçümleri söz konusu yasak kararı kaldırıldıktan sonraki 45 gün içerisinde emisyon ölçümlerini yaptırmaları gerekiyor.



Emlak365.com


Gündem Haberleri