Aralık 2020 İŞKUR Emlak, İnşaat İş İlanları - Kadro Kadro Tüm Duyurular

Aralık ayında başvuruları alınmak üzere Türkiye İş Kurumu üzerinde emlak ve inşaat sektörü adına çok sayıda iş ilanı bulunuyor.

Aralık ayında başvuruları alınmak üzere Türkiye İş Kurumu üzerinde emlak ve inşaat sektörü adına çok sayıda iş ilanı bulunuyor. Emlak danışmanı, emlak komisyoncusu, inşaat işçisi, beden işçisi, mühendis, tekniker, ustabaşı, mesleki kadrolarda yayımlanan ilanlar için başvuru yapacak adayların yapmaları gereken tüm işlemler ve başvuru ekranı haberimizde.

Emlak365.com olarak emlak ve inşaat alanında yayımlanan personel alım ilanlarını düzenli olarak aktarmaya devam ediyoruz.



Türkiye geneli çok sayıda firmanın yaz döneminin ardından yeni işlere başlamasıyla birlikye İŞKUR'da bu alanda yayımlanan duyuru sayısı arttı. İş arayan vatandaşlar için duyurulan bu ilanlara dair kadro kontenjan ve başvuru bilgileri haberimizde.



EMLAK VE İNŞAAT SEKTÖRÜ İŞ İLANLARI



İŞKUR üzerinden yayımlanan emlak sektörü iş ilanları arasında iki farklı kadro bulunuyor.



Bu kadrolardan birincisi 'Emlak Ve Emlak Yönetimi Meslek Elemanı/Emlak Danışmanı' ismiyle yayımlanıyor. Emlak Danışmanı kadrosu için İŞKUR'da halen başvuru yapılabilecek 224 duyuru bulunuyor. Bir diğer emlak kadrosu ise Emlakçı/Emlak Komisyoncusu pozisyonu. Bu kadro için ise 3 ilan bulunuyor.



İnşaat Sektörü Duyuruları



İnşaat sektörü için ise İŞKUR'da daha çok ilan bulunuyor. Hem işçi pozisyonları hemde mühendis, tekniker gibi pozisyonlarda firmalar çok sayıda personel aradıklarını ilan ettiler. Bu kadrolar ve kadrolara dair kontenjan detayları şöyle;



Şantiye Şefi-İnşaat 6, Mozaik İmal İşçisi (İnşaat) 25, Beden İşçisi (İnşaat) 101, Diğer Boyacılar (İnşaat Ve Bakım Hariç) 4, Diğer Metal Levha Ve Metal İnşaat İşçileri 10, İnşaat Ustası 3 İnşaat Bekçisi 2 İnşaat Boyacısı/Boyacı 2 İnşaat Demiri Bağlama Ustası 3 İnşaat Elemanları Kalıpçısı (Elle) 4 İnşaat İşçisi 30 İnşaat Mühendisi 56 İnşaat Teknolojisi Teknikeri 42 İnşaat Teknolojisi Teknisyeni 4.



BAŞVURU İŞLEMLERİ



Emlak ve inşaat sektörü için yayımlanan duyurulara başvurular Türkiye İş Kurumu'nun resmi sitesinden yapılıyor. Adayalar öncelikle İŞKUR üzerinden üyelik oluşturuyorlar. Daha sonra ise bu üyelik ile kendilerine göre ilanları bulup başvurularını İŞKUR üzerinden bildiriyorlar.



Emlak365.com


Gündem Haberleri