Arazi Anlaşmazlığı Nedeniyle 16 Yaşındaki Çocuğu Defalarca Bıçaklayıp Hayatını Karattı!

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde arazi tartışması 16 yaşındaki bir gencin hayatını kararttı. Aralarında husumet bulunan aile ile karşılaşan 16 yaşındaki genç bıçaklanarak ağır yaralandı. Talihsiz gencin durumunun ağır olduğu ve hayatta kalma mücadelesi verdiği bildirildi.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde üzücü bir hadise meydana geldi. Aralarında arazi anlaşmazlığı bulunan ve husumet meydana gelen iki ailenin yaşadıkları 16 yaşındaki G.U.'nun bıçaklanarak hayat mücadelesine başlaması ile sonuçlandı.

ARAZİ ANLAŞMAZLIĞI NEDENİYLE 16 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN CANINA KAST ETTİLER

Çomranlı köyünde meydana gelen olayda G.U. ile aralarında arazi anlaşmazlığı bunan ailenin çocuğu olan A.A. ve annesi karşılaştı. İki taraf arasında başlayan tartışma çok geçmeden kavgaya dönüştü. 35 yaşında olan A.A. cebindeki bıçağı çıkartarak 16 yaşındaki G.U'nun vücuduna saplamaya başladı. Gelişigüzel bir şekilde G.U.'ya defalarca bıçak darbesi indiren A.A. olay yerinden annesi ile beraber kaçtı.

G.U.'nun bıçaklanarak ağır yaralandığı haberi kısa sürede ailesine haber verildi. Aynı zamanda köy muhtarı olan baba R.U. oğlunu ambulans ile Çaycuma Devlet Hastanesi'ne kaldırarak tedavi altına alınmasını sağladı. Bu hastanede talihsiz çocuğa ilk müdahale yapılırken durumun ciddiyeti dolayısı ile ileri seviyede tedavi edilebilmesi için Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi'ne kaldırıldı. G.U.'nun sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu ve hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.

Oğlunun hayatta kalma mücadelesi vermeye başlaması karşısında şok geçiren baba R.U. ise olaya dair açıklamalarda bulundu. Yaşanan olayı ve son durumu açıklayan R.U., “Köyde olaya şahitlik edenler beni arayarak oğlumun saldırıya uğradığını söylediler. Bu saldırıyı gerçekleştiren kişi ve ailesi ile bir süredir arazi anlaşmazlığı yaşıyorduk. Bunlar oğlumla karşılaşmışlar. A.A. ve annesi oğluma saldırmışlar. Annesi bile oğluma taş atıp yaralamış.A.A. denen şahıs da hızını alamayarak tamamen öldürme maksatlı olarak yanında getirdiği bıçağı defalarca oğluma saplamış. Tasarlayarak yapılmış bir olaya benziyor. İnsan insana bunu yapmaz. 35 yaşındaki bir adam 16 yaşındaki bir çocuğu tasarlayıp öldürmeye çalışmaz.” dedi.

HAYATTA KALMA SAVAŞI VERİYOR

Edinilen bilgilere göre tedavisi devam eden G.U.'nun hayati tehlikesi devam ediyor. Saldırıyı gerçekleştiren A.A.ise güvenlik kuvvetleri tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili olarak başlatılan soruçturmanın devam ettiği bildirildi.

Gündem Haberleri