Area Son Seçim Anketi Raporunu Yayımladı! Mansur Yavaş Cumhurbaşkanı Adayı Yarışmasında Öne Geçti

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş seçildikten sonra sergilediği çizgisi ve sunduğu hizmetler ile Ankaralıların takdirini toplamaya devam ederken Cumhurbaşkanlığı adaylığı için de ismi öne çıkmaya devam ediyor.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş seçildikten sonra sergilediği çizgisi ve sunduğu hizmetler ile Ankaralıların takdirini toplamaya devam ederken Cumhurbaşkanlığı adaylığı için de ismi öne çıkmaya devam ediyor. Area araştırma şirketi tarafından hazırlanan son anket sonuçları da bu yükselişi gözler önüne serdi.

Area Araştırma Şirketi tarafından gerçekleştirilen "Muhalefetin ortak adayı kim olsa oy verirsiniz?" anketinin sonuçları açıklandı.



Açıklanan anket çalışması sonuçlarına göre Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş rakiplerini geride bırakarak anketten birinci çıktı.





MANSUR YAVAŞ YÜZDE 42,5 OYLA ANKETTEN BİRİNCİ ÇIKTI



Area tarafından hazırlanan anket ile muhalefetin ortak adayları hakkında kamuoyu araştırması yapıldı.



Ankete katılan kişiler ortak aday konusunda en çok Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a destek verdi. Başkan Yavaş yüzde 42,5 oy oranı ile ankete katılan kişilerin muhalefet adayı olarak en çok destek vereceklerini dile getirdikleri aday oldu.



Başkan Mansur Yavaş'ı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu takip etti. Başkan İmamoğlu uzun bir süre sonra anketlerdeki birinciliğini Mansur Yavaş'a kaptırmış oldu.



İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun anket sonucu aldığı oy oranı yüzde 37,1 oldu.



Bu adayları sırası ise yüzde 35,6 oy oranı ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yüzde 22,3 oy oranı ile Muharrem İnce, yüzde 22,2 oy oranı ile Abdullah Gül, yüzde 17,6 oy oranı ile Ali Babacan ve yüzde 17,4 oy oranı ile Kemal Kılıçdaroğlu takip etti.



Emlak365.com


Gündem Haberleri