Arif Verimli'den Müge Anlı İçin Şok Açıklamalar: Verimli Programdan Neden Ayrıldı, Anlı'ya Küs Mü?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programından ani bir karar ile ayrılan Arif Verimli, gündeme bomba gibi düşen açıklamalarda bulundu. Müge Anlı ile Arif Verimli küs mü, Verimli neden ayrıldı, geri dönecek mi?

Gündüz kuşağının fenomen programları arasında yer alan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında şok ayrılık yaşanmış Psikolog Arif Verimli programdan ayrıldığını açıklamıştı. Yaşanan ayrılık sonrasında Müge Anlı sessizliğini korurken Arif Verimli ise çok konuşulacak yeni açıklamalarda bulundu. Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yayımlanmaya başlandığı ilk günden bu yana Avukat Rahmi Özkan ile beraber kadroda yer alan Prof. Dr. Arif Verimli canlı yayında ekibe sonradan katılan Şevki Sözen'le sık sık yaşadığı gerilimler ile anılıyordu.

İkili arasında yaşanan fikir anlaşmazlıkları sık sık canlı yayında kameralara da yansıyor, sosyal medyada olay oluyordu. Son olarak canlı yayında bir kere daha anlaşmazlık yaşanmış, bu duruma tepki gösteren Arif Verimli, Müge Anlı ile de küçük bir gerginlik yaşamıştı. Yaşanan olayın ardından Arif Verimli programdan ayrıldığını açıklamıştı.

NEDENİNİ AÇIKLADI: ARİF VERİMLİ MÜGE ANLI'DAN NEDEN AYRILDI?

Arif Verimli ile Şevki Sözen arasında yaşanan son gerginlik canlı yayında evden başka bir erkek için kaçan Sevgi'nin kocasının "buradan çıkıp kendimi atacağı" sözlerine Sözen'in “İstersen huzur evinde kalabilirsin. Orada yaşıtlarınla çok eğlenceli vakit geçirirsin ve kıyafetlerin de ütülü olur. Kimseden yardım istemene gerek kalma” yanıtı vermesi ile patlamıştı.

Müge Anlı'nın Verimli'ye görüşünü sorması üzerine Verimli "Ona da Şevki cevap versin. Her şeye cevap veriyor zaten" yanıtıın vermiş, bu yanıta bozulan Müge Anlı ise "Adam kendi görüşlerini belirtiyor. Ne var ki bunda?" yanıtını vermişti. Bu yanıt üzerine canlı yayında çok bozuluğu belli olan Verimli bir gün sonra programı bıraktığını duyurmuştu.

ARİF VERİMLİ MÜGE ANLI İLE KÜS MÜ?

Müge Anlı'ya kırgın olup olmadığının sorulması üzerine Arif Verimli “Samimi bir cevap vereyim. Evet kırgınım. Bir konu var her konuda uzmanlaşmış insanlar var. Hiç ilgisi olmayan bir insan sizin konunuzla ilgili oturur da ahkam keserse ne yaparsınız? Ben de buna bozuldum ve Müge’nin de bu hareketi destekleyen, arka çıkan hareketine bozuldum" diyerek programı bıraktığını söyledi.

Canlı yayında yaşanan tartışmaya kadar sürekli olarak Şevki Sözen'i uyardığını belirten Verimli, kendisinin her gün alanına girdiğini, bu nedenle tartıştıklarını ama sınırı çizemediklerini söyledi.

Gündem Haberleri