Asgari ücretle zar zor aldığı evin tavanı 1 yılda çöktü!

Kayseri'de bir vatandaşın zar zor satın aldığı evin tavanı bir yılda tamamen çöktü. Çocuklarının canını zor kurtaran adam, o anları basın ile paylaştı.

Kayseri'de ikamet eden M.S isimli kişi, 1 yıl önce çeşitli zorluklar çekerek sıfır bir daire aldı. Yeni evinin mutluluğunu yaşayan M.S'nin hayalleri, sadece 1 yıl içerisinde yıkıldı. Henüz birinci yılındaki evin tavanlarının çatladığını fark eden ev sahibi, durumu firma sahibine bildirdi ancak bir sonuç alamadı. Olayın devamında ise çok tehlikeli anlar yaşandı.

Tavanı çöken evden çocuğunu zor kurtardı

Ev sahibi M.S olayın sabah uyandıklarında gerçekleştiğini, çocuğu uyurken tavanın çökeceğini anladıklarını ve can havliyle çocuklarını kurtardıklarını söyledi. Evi yapan taşeron firma yetkilisi ile görüştüklerinde o kişinin evin 1 yıl içerisinde çökeceğini söylediğini aktaran M.S, firmanın kalitesiz alçı kullandığını öğrenerek aldığı haberle yıkıldı.

345 bin lirası çöp oldu

Dişinden tırnağından artırdıkları ile 345 bin liraya ev satın alan M.S, olaydan sonra evi satın aldığı kişilere ulaşmaya çalıştığını, ' 5 dakika sonra geleceğiz ' dedikten sonra bir daha kimsenin kendisine ulaşmadığını ifade etti. Asgari ücret ile çalıştığını belirten M.S, '' Ben buraya emeğimi verdim. Evin hali ortada '' diyerek evi yapan müteahhitlere tepki gösterdi.

Taşeron firmada çalışan bir kişinin parasını alamaması nedeniyle firma hakkında itirafta bulunduğunu söyleyen M.S, firmanın kalitesiz alçı kullandığını ve bu nedenle evinin bir yıl içerisinde kullanılamaz hale geldiğini ifade ediyor.

Ev sahipleri ve kiracıları ilgilendiriyor: Hem zorunlu, hem ücretsiz oldu

Gündem Haberleri