Aşı Daveti Alan Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Dikkat Çeken Karar!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından koronavirüs aşısı olması için davet aldığını açıklayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu aşı olup olmayacağına dair kararını kamuoyuna açıkladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından koronavirüs aşısı olması için davet aldığını açıklayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu aşı olup olmayacağına dair kararını kamuoyuna açıkladı.

CHP İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen programa canlı olarak bağlanan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu koronavirüs aşısına dair açıklamalarda bulundu. Aşı kampanyası hakkındaki düşüncelerini ifade eden Kılıçdaroğlu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından kendisine aşı kampanyasına katılmasına tönelik daveti de değerlendirdi.



VATANDAŞ OLARAK SIRAMI BEKLEYECEĞİM



Bakan Koca'dan davet aldığını açıklayan Kemal Kılıçdaroğlu, “Türkiye'de koronavirüs aşısına dair aşılama başladı. Sayın bakan beni de arayarak aşı olmama yönelik davette bulundu. Ancak ben vatandaş Kemal Kılıçdaroğlu olarak sıramı bekleyeceğim. Öncelikle bu süreçte koronavirüs ile mücadelede ön cephede savaşan sağlık çalışanlarımızın aşı olması gerekir. Hastalarla direkt teması onlar kuruyor ve tedaviyi de onlar yapıyorlar. Bizim sağlık çalışanlarını öncelikle koruma altına almamız lazım.” dedi.



SABAH FARKLI AÇIKLAMA YAPMIŞTI



Kemal Kılıçdaroğlu bu açıklamayı yapmadan önce bu sabah Best FM'e canlı olarak bağlanarak bir başka açıklama yapmıştı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın tüm siyasi parti liderlerini arayarak aşı olamaları için davet aldığının hatırlatılması üzerine aşı olup olmayacağı hakkında, “Dün akşam Sayın Sağlık Bakanı beni aradı. Aşı olmam iin bana da davette bulundu. Bende kabul etti. Hekimler aşı olmamızı istiyorlarsa bizler de gidip aşımızı oluruz. Sayın bakan gerekirse kendisinin de bana refakat edebileceğini söyledi. Koronavirüs aşısı olacağım ama henüz zamanına karar vermedim.” demişti.



Kemal Kılıçdaroğlu'nun koronavirüs aşısı olmasına yönelik birbirinin zıttı iki açıklama yapması tartışmalara neden oldu. Koronavirüs aşısına karşı bir duruş sergilemeyen Kılıçdaroğlu aşı olma zamanına dair açıklamaları eleştiriliyor.



Emlak365.com

Gündem Haberleri