Aşı Olanlara Özel Hediye! Çekilişle 1 Milyon Dolarlık Ev Verecekler

Aşı karşıtları tarafından kurulan lobileri yıkmak ve aşı olmak istemeyen kişileri ikna etmek için yürütülen çalışmalar devam ederken dünya genelinde ilginç kampanya haberleri geliyor. Bunlardan biri de en pahalı evlere ev sahipliği yapan Hong Kong'tan geldi. Hong Kong'ta aşı teşvik kampanyası ile aşı olan kişiler arasından yapılacak olan çekiliş ile 1 milyon 400 bin dolar değerinde ev hediyesi verileceği duyuruldu.

Aşı teşvik kampanyaları hız kazanırken insanları aşı olmaya ikna etmek adına büyük ödüllü çekiliş kampanyası haberleri de gelmeyi sürdürüyor. Dünyada evlerin en pahalı olduğu şehirler arasında yer alan Hong Kong'ta aşılama oranını arttırmak adına yeni bir kampanya başlatılırken aşı olan kişiler arasından yapılan çekiliş ile bir kişiye değeri 1 milyon 400 bin dolar olan ev hediye edileceği ilan edildi.

1 MİLYON DOLARLIK EV KAZANMAK İÇİN ARANILAN TEK ŞART AŞI OLMAK!

Dünya genelinde aşılama çalışmaları tüm hızı ile devam ederken toplum bağışıklığını yakalamak adına ülkeler aşılamada hızı arttırmak ve aşı karşıtlarını da aşı olmaya ikna etmek amacı ile farklı kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Özellikle de gelişmiş ülkelerde aşılama çalışmaları büyük bir hızla ilerlerken aşı olmak istemeyen kişileri de ikna çalışmaları sürüyor.

Hong Kong'ta düzenlenen kampanya dünya genelinde büyük yankı uyandırırken 15 Haziran 2021 tarihi itibari ile başlayacak olan çekilişe katılmak isteyen kişilerin iki doz koronavirüs aşısı olması şartını taşıması yeterli olacak. 2 doz aşısını olan kişilerin başvuruda bulunacağı kampanyada son başvuru tarihi 1 Eylül olarak ilan edildi.

8 Eylül 2021 tarihinde ise başvuru sahipleri arasında yapılacak olan çekilişte şanslı bir kişi 1 milyon 400 bin dolarlık rekor fiyata sahip olan ev kazanırken 20 kişiye ise kişi başına 15 bin dolar olarak belirlenen teselli ikramiyesi verilecek. Son kullanma tarihi Ağustos ayı olan 1 milyon doz aşısı elinde kalan Hong Kong yönetimi bugüne kadar nüfusunun sadece yüzde 13'ünü aşılamayı başardı.

Gündem Haberleri